Izvor: IndeksOnline arhiva vesti 31.03.2019

Islamska konferencija u Čečeniji: Dudić o položaju muslimana u Srbiji sa Kadirovim

IndeksOnline 31.03.2019
GROZNI – Međunarodna konferencija “Islam – poruka milosti i mira”, u organizaciji Islamske svetske lige – Rabite i Islamske zajednice Čečenije, koja je započeta 28.03.2019. godine u Moskvi, završena je u glavnom gradu Čečenije –… »

Teška saobraćajna nesreća kod Bubanj potoka

IndeksOnline 31.03.2019
BEOGRAD – Na auto-putu Beograd-Niš, nedaleko od Bubanj potoka, danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, preneli su beogradski mediji. U Hitnoj pomoći su rekli da je jedna osoba poginula u sudaru, preneo je Blic… »

Plav: Policija na groblju pronašla puškomitraljez

IndeksOnline 31.03.2019
PLAV – Policija u Plavu pronašla je na lokalnom groblju u mestu Martinovići puškomitraljez, saopštila je Uprava policije. “Službenici Odeljenja bezbednosti Plav su juče oko 1.50 došli do operativnog podatka da se na groblju nalazi predmet koji… »

Naslovi današnje štampe

IndeksOnline 31.03.2019
BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 31. mart najviše pišu o nastavku predsedničke kampanje “Budućnost Srbije” u Zrenjaninu i o budućnosti dijaloga opozicije i vlasti. BLIC – “Vučić će morati da razgovara sa… »

Lečić i Antić na Platou, šetnja do Vlade

IndeksOnline 31.03.2019
BEOGRAD – U centru Beograda sinoć je održan 17. protest “1 od 5 miliona”, a sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta glumac Branislav Lečić ponovio je, u ime okupljenih, zahteve za ostavku državnog vrha, smenu rukovodstva RTS-a i uslove za fer… »