Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 31.03.2019

Najsmeliji na prvim protestima u Bojniku

Jugmedia 31.03.2019
Nekolicina građana izašlo je na prve proteste #1od5miliona koji su danas održani u centru Bojnika, a okupljenima je govorila profesorka Ekonomskog fakulteta iz Niša Tamara Milenković Kerković. Demonstranti su zatražili ostavke predsednika Srbije… »

Deo Murdža male cele noći bez vode i sutra do podneva

Jugmedia 31.03.2019
Leskovčani koji žive u Ulici Save Kovačevića neće imati vodu tokom cele noći, ali i sutra u jutarnjim časovima zbog kvara na ovodovodnoj mreži. Kako je saopšteno iz gradskog Vodovoda, normalizacija vodosnabdevanja se očekuje sutra do 12 časova.… »

Online marketing u službi vaše kompanije

Jugmedia 31.03.2019
Predavanje “Online marketing u službi Vaše kompanije” koju organizuje ICT Hub, centar za razvoj tehnološkog preduzetništva iz Beograda, u saradnji sa svojim partnerima, održaće se u utorak, 2. aprila, sa početkom u 16 časova u prostorijama… »

Nišlijka Aleksandra Mirić laureat priznanja “Arhitekta Aleksandar Radović”

Jugmedia 31.03.2019
Fondacija „Arhitekta Aleksandar Radović“ dodelila je treće po redu priznanje, koje nosi ime jednog od najplodonosnijih srpskih arhitekata-konzervatora i ono ove godine ostaje u Nišu, a pripalo je Aleksandri Mirić. Ovo priznanje je jedinstveno u… »

Bitno da su oduševljeni

Jugmedia 31.03.2019
Tržni centar u Leskovcu koji je još uvek u izgradnji uredno ima review oduševljenih kupaca na stranici. Koliko je jbn teško da ne promašiš vreme za fejk kampanju za više od pola godine? Tržni centar u Leskovcu koji je još uvek u izgradnji uredno… »

Salomin ples, i strah od njenog poslužavnika

Jugmedia 31.03.2019
Nemoj molim te! Nemoj više da čačkaš opoziciju. Rastgrnuće me. A i na slabog se ne udara! Ako udaraš po vlasti, biraj reči. Umeš ti to. Molim te! Od mene se dakle traži da na plajvaz navučem „prezervativ“ i da kolumnišem vozeći slalom po… »

Hrvatska povlači kukuruznu krupicu koju pakuje Moravka Leskovac

Jugmedia 31.03.2019
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se povlači i opoziva kukuruzna krupica „Lara“ od jednog kilograma, poreklom iz Srbije. Povlače se proizvodi s rokom trajanja do 13. decembra, zbog povećane količine tropanskih… »

FK Dinamo sutra protestuje u centru Vranja

Jugmedia 31.03.2019
Fudbalski klub Dinamo iz Vranja, najavio je danas da će u ponedeljak 1. aprila organizovati mirne proteste zbog, kako piše u saopštenju, „neisplaćenog novca od strane lokalne samouprave i teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi“… »

Srbija nas priprema da budemo najbolji u Americi

Jugmedia 31.03.2019
Naš obrazovni sistem je dobar, jedan od najboljih na svetu, samo nam praktični deo nedostaje tokom školovanja. U našim školama i na fakultetima se stiču široka znanja, pa ja sada u Americi mogu da stanem i pričam sa bilo kim o svetskoj… »

Knjiga o svešteniku koji je 20 godina robijao u komunizmu

Jugmedia 31.03.2019
Autobiografska kultna knjiga sveštenika SPC Save Bankovića “U predvorju pakla“, biblije stradanja pod komunističkim režimom, predstavljena je i u Leskovcu i o njoj su govorili doktori istorije i književnici. Banković je preminuo 1997.godine… »