Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 31.03.2019

Crnogorska vlast neumoljiva: Rušenje krstionice Mitropolije-crnogorsko primorske na Ostrvu cveća 2. aprila!

Kurir 31.03.2019
Rušenje krstionice na vodi koju je Mitropolija crnogorsko- primorska (MCP) Srpske pravoslavne crkve (SPC) nelegalno sagradila krajem prošle godine na Ostrvu cveća u tivatskom zalivu, počeće 2. aprila, objavio je danas crnogorski sajt CDM… »

Nesvakidašnja nesreća u Makedoniji: Vozač rekao migrantima da iskoče iz kola u pokretu, poginuo muškarac iz Bangladeša…

Kurir 31.03.2019
Migrant iz Bangladeša (27) danas je poginuo, a šest Pakistanaca teže povređeno u Severnoj Makedoniji, kada su iskočili iz vozila u pokretu jer im je vozač rekao da to urade, najverovatnije pošto je uočio policijsku patrolu. U vozilu se nalazio… »

Najnovije istraživanje pokazalo: Hrvatska se pretvorila u ultrakatoličku zabit!

Kurir 31.03.2019
Većina zemalja napreduje u razvoju vrednosti od tradicionalnih prema racionalno-sekularnim i od važnosti preživljavanja prema samoostvarenju a Hrvatska nazaduje. Kako navodi zagrebački portal Indeks, Hrvatska se poslednjih godina našla u okruženju… »

Rusima smeta Rušenje krstionice kod tivta: Poslanik Dume Sergej Železnjak traži od vlasti da spreče antihrišćanski…

Kurir 31.03.2019
Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak pozvao je crnogorske vlasti da ne dozvole bilo kakve antihrišćanske akcije vandalizma koje bi uvredile tamošnje vernike. On je tim rečima prokomentarisao najavu crnogorske vlasti da će krstionica na… »

Krvavi Uskrs ujedinio kolindu i plenkovića: Premijer i predsednica Hrvatske na obeležavanju prve akcije protiv Srba u…

Kurir 31.03.2019
Hrvatski premijer vlade Andrej Plenković izjavio je danas na komemoraciji povodom 28. godišnjice akcije "Plitvice", oružane akcije iz 1991. protiv Srba u Hrvatskoj koja je poznata i kao "Krvavi Uskrs (Vaskrs) na Plitvicama", da je njome "označen put… »

Sa puškomitraljezom na groblje: Crnogorska policija u Martinovićima pronašla oružje umotano u foliju!

Kurir 31.03.2019
Policija u Plavu pronašla je na lokalnom groblju u mestu Martinovići puškomitraljez, saopštila je Uprava policije. "Službenici Odeljenja bezbednosti Plav su juče oko 1.50 došli do operativnog podatka da se na groblju nalazi predmet koji je bio… »

Pupovac: Hrvatska će ostati bez budućnosti zbog odnosa prema Srbima!

Kurir 31.03.2019
Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) i poslanik u Hrvatskom saboru Milorad Pupovac izjavio je danas da je ta partija odlučila da samostalno učestvuje na izborima za Evropski parlament kako bi se pitanje Srba u Hrvatskoj u EU… »

Severna Makedonija u plamenu: Bukti 10 požara, uhapšeno dvoje zbog podmetanja!

Kurir 31.03.2019
Desetak požara bukti već danima u nekoliko regiona Severne Makedonije, a vatrogasci i volonteri bore se da stave pod kontrolom vatrenu stihiju. Policija je uhapsila dve osobe zbog podmetanja požara na otvorenom. U istočnim delovima Severne Makedonije… »

Daruvarac ostaje iza rešetaka: Nasilniku 30 dana zatvora zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela

Kurir 31.03.2019
Sudija zadarskog Županijskog suda odredio je Darku Kovačeviću Daruvarcu 30 dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. Naime, Kovačević je priveden u subotu nakon što je oko 18 sati na terasi jednog zadarskog kafića na… »

Užas na sarajevskom igralištu: Dečak (4) se spuštao niz tobogan, pa ostao bez prsta

Kurir 31.03.2019
Dečak (4) je teško povređen pre nekoliko dana na igralištu u jednom naselju u Ilidži. Mališan se spuštao niz stari tobogan, međutim, između dotrajalih metalnih delova nalazio se otvor, gde mu se zaglavila desna ruka posle čega je ostao bez malog… »