Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 31.03.2019

Dobrica erić sahranjen u cveću livada! Pesnik u večnost ispraćen stihovima!

Kurir 31.03.2019
Omiljenog junaka iz detinjstva mnogih generacija i književnika Dobricu Erića juče su porodica i mnogobrojni prijatelji i poštovaoci ispratili na večni počinak. Veliki pesnik, koji je preminuo u petak u 83. godini, ležaće ne u Aleji velikana, već… »

Film Ključ otključaće najveće tajne: Epidemija ubistava, zapleta i strasti. Sva ljudska zlodela sada će isplivati

Kurir 31.03.2019
Film "Ključ" otključaće mnoge životno zaključane tajne koje se skrivaju pod plahom običnog čoveka i sva ljudska zlodela će isplivati! Velika glumačka imena nastupiće u ovom filmu, a između ostalih igraju: Aleksandar Berček, Radivoje Raša… »

Lažni princ Hari odveo u krevet 637 žena: Ova vest je munjevito obišla svet, a iza svega se krije nešto još smešnije!

Kurir 31.03.2019
Vest da je lažni princ Hari odveo u krevet 637 žena obišla je svet, a onda je na svim svetskim portalima objavljeno da je u pitanju lažna uzbuna. Naime, društvenim mrežama munjevito se proširila vest koja je izazvala uzbunu među članicama… »

Džej Lo u ulozi striptizete, a kada se skinula raspametila je čitav svet: Isklesani trbušnjaci najzgodnije glumice opasno…

Kurir 31.03.2019
Dženifer Lopez sa razlogom važi za jednu od najzgodnijih glumica sveta, a da bi se došlo do takvog izgleda potrebni su sati provedeni u teretani i litri znoja. Ali, njoj se itekako sve ispalti, pa osim što je poslovno angažovana, pevačica je nedavno… »

Šok u studiju jutros kod Žike Šarenice: Kad je mladi Saran sav nakićen i u krznu zapevao Pukni zoro, publika je zanemela…

Kurir 31.03.2019
Da li čuješ milaaa, moga konjaaa kas... Šok i neverica! Čitav studio je zanemeo kad je mladi Saran iz Jakutije jutros, sav nakićen i u krznu, u studiju kod Žike Šarenice zapevao ovu pesmu... Još veći šok je usledio kada je publika shvatila da iz… »

Hrvati neće da mi daju pare za film! Lordan Zafranović otvorio dušu: Boje se da im ne poremetim idiličnu močvaru...

Kurir 31.03.2019
Lordan Zafranović, legendarni jugoslovenski i hrvatski režiser, rado je viđen gost Beograda. Krajem prošle godine u Srbiji je prisustvovao projekciji povodom 40-godišnjice njegovog možda i najznačajnijeg filmskog dela "Okupacija u 26 slika", dela… »

Humani fanovi serije igra prestola: Srbi dali krv za presto!

Kurir 31.03.2019
Fanovi najgledanije serije "Igre prestola" okupili su se juče u ogromnom broju ispred "Ušće šoping centra" da bi učestvovali u globalnoj inicijativi "Doniraj krv za presto" i dobili priliku da sednu na čuveni gvozdeni presto. Organizator HBO u… »

Rolingstonsi odlažu turneju zbog bolesti: Mik Džeger u jako lošem stanju!

Kurir 31.03.2019
Turneja grupe " Rolingstons" moraće da bude odložena zbog zdravstvenog stanja člana benda. Naime, Mik Džeger se ne oseća dobro, i njegove kolege su jednoglasno odlučile da će odložiti turneju planiranu za SAD i Kanadu koja je mesecima ranije… »

Nada Šargin se odrekla uloge zbog mene: Marija Škaričić o neobičnom gestu koleginice iz Srbije! Niko ovo nije pre nje…

Kurir 31.03.2019
Bilo bi naivno verovati da ćemo podstaknuti tektonske pomake, ali verujem da će biti žena kojima će ovo što smo snimili zaista nešto značiti. Marija Škaričić publici u Srbiji postala je poznata nakon glavne uloge u prvoj regionalnoj HBO seriji… »