Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 31.03.2019

Krivične prijave protiv huligana, Marka Bastaća i Nikole Jovanovića! Vesić povodom blokade centra prestonice: Dok je Đilas…

Kurir 31.03.2019
Grad Beograd će zbog huliganskog čina zaustavljanja saobraćaja u centru Beograda podneti krivičnu prijavu protiv Marka Bastaća, Nikole Jovanovića i ostalih huligana, kaže za Kurir zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. - Danas smo imali… »

Marko Đurić: Hodžajeva izjava o taksama je potvrda da je Priština protiv dijaloga!

Kurir 31.03.2019
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je danas da izjava zamenika kosovskog premijera Envera Hodžaja da je politika taksi urodila plodom jer je nanela štetu srpskoj ekonomiji još jednom pokazuje da je to i bio… »

Hodžaj očitao ramušu: Obustavljaj takse! Postigle su željeni efekat, treba ih ukinuti da ne pokvarimo odnose sa Amerikom!

Kurir 31.03.2019
PRIŠTINA - Odluka Prištine iz novembra prošle godine da se uvede taksa na proizvode iz Srbije i Bosne postigla je željeni efekat, ocenio je danas zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj. On je, međutim, dodao da porez treba obustaviti kako se ne bi… »

Šok intervju čedomira Jovanovića! U Vučiću vidim šansu! Njega napadaju Đilas, Jeremić i Obradović koji provaljuju u…

Kurir 31.03.2019
Trudim se da budem pošten u analizi i da kažem da li vidim šansu ili problem, a i dalje mislim da u predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću imamo šanse u nekim situacijama, izjavio je predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović. "Pre… »

Italijanski istoričar priznao: Bombardovanje Srbije bila je greška, kao i nezavisnost Kosova

Kurir 31.03.2019
On, takođe, dodaje da se sada ni SAD, a ni Evropa ne mogu vratiti u prošlost i priznati da su pogrešil. BEOGRAD - Bombardovanje je bila politička greška i nije trebalo kazniti jednu zemlju koja to nije zaslužila, kao što sam oduvek podvlačio i da… »

Ludilo: Hilari Klinton poslala bombe na RTS besna zbog pornića s Bilom!

Kurir 31.03.2019
Bivša prva dama SAD pobesnela zbog porno-filma o njoj i suprugu, pa naredila tadašnjem šefu Amerike: „Bile, ovo treba da bude gađano!“ I gađano je, ispričao je bivši ratni izveštač Džon Bosnić. Hilari Klinton, moćna američka političarka… »

Ove susedne države su jedva dočekale bombe na Srbiju: Ipak, podrška nam je stigla od komšija od kojih se nismo nadali…

Kurir 31.03.2019
Agresija na Srbiju pre dve decenije izazvala je gnev među običnim građanima naših suseda, međutim, vlade ovih zemalja nisu imale snage da se suprotstave moćnicima koji su podržali teroriste OVK i otimanje Kosova. Dok su na Srbiju padale bombe… »

Ovo je pravi razlog agresije na Srbiju: Naša zemlja prva žrtva plana NATO da pokore svet! Iza napada stoji zastrašujući…

Kurir 31.03.2019
Nasilno, protivzakonito otimanje Kosova i Metohije od Srbije nastavlja se stalnim pritiscima na našu zemlju da i formalno prizna otimanje dela svoje državne teritorije. Povodom 20 godina od agresije NATO na Srbiju (SR Jugoslaviju), u Beogradu je 22. i… »

Da se reše sporna pitanja: Boris Malagurski ponudio da posreduje između vlasti i opozicije

Kurir 31.03.2019
Da prestanemo da se polarizujemo i međusobno optužujemo, da se reše sporna pitanja i da počnemo svi da se nadmećemo u idejama za bolju Srbiju", naveo je Malagurski na Tviteru. Boris Malagurski, filmski režieser i producent, ponudio je posredništvo… »