Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 31.03.2019

Kikiriki na "crnoj listi" korejskog avioprevoznika

N1 Info 31.03.2019
Avio kompanija "Korean Air" objavila je da više neće u avionima posluživati kikiriki, reagujući na nedavni incident do kojeg je došlo kada dvojica braće tinejdžera nisu mogla da se ukrcaju u avion zbog alergije na kikiriki. Roditelji su rekli… »

Frontmen benda Cure prvim odgovorom "ohladio" usplahirenu novinarku

N1 Info 31.03.2019
Britanski bend The Cure u petak je primljen u Rokenrol dvoranu slavnih, a pored upečatljivog nastupa na samoj ceremoniji, pažnju internet zajednice privukao je odgovor frontmena benda Roberta Smita na pitanje jedne novinarke na crvenom tepihu. Članove… »

Poznati nepalski šerpas kreće u obaranje rekorda - da 23. put osvoji Everest

N1 Info 31.03.2019
Poznati nepalski šerpas Kami Rita najavio je da će za nedelju dana krenuti u 23. ekspediciju na vrh Mont Everesta, s ciljem da obori vlastiti rekord po broju uspona na tu planinu. Kami Rita već dve decenije vodi ekspedicije na Everest, a na njegov se… »

Betmen slavi osamdeseti rođendan

N1 Info 31.03.2019
Osamdeset godina kasnije, Betmen i dalje funkcioniše, i dalje se željno iščekuje svaki novi strip, i svaki novi film o njemu. Betmen je jedan od retkih superheroja koji imaju osećaj ”stvarnosti”, i to je njegov najveći adut, piše stripblog… »

Elton Džon podržao apel na bojkot hotela sultana Bruneja

N1 Info 31.03.2019
Britanski muzičar Elton Džon podržao je apel na bojkot nekoliko hotela u SAD i Evropi povezanih sa sultanom Bruneja koji je najavio da će u aprilu stupiti na snagu zakon o kažnjavanju homoseksualaca kamenovanjem do smrti. Džon, koji se venčao sa… »

Ajfelov toranj, Partenon, Kremlj u mraku, obeležen "Sat za planetu"

N1 Info 31.03.2019
Ajfelov toranj utonuo je u mrak u subotu uveče, kada je Pariz ugasio rasvetu na svojoj najpoznatijoj turističkoj atrakciji kako bi obeležio ovogodišnji "Sat za planetu Zemlju". Globalnu inicijativu "Sat za planetu Zemlju" organizuje Svetski fond za… »

"Zlatna kočija" na Kanskom festivalu za Džona Karpentera

N1 Info 31.03.2019
Američki reditelj Džon Karpenter, majstor fantastike, dobiće tokom ovogodišnjeg izdanja Medjunarodnog filmskog festivala u Kanu - "Zlatnu kočiju", nagradu koju dodeljuje francusko Udruženje reditelja, saopštila je ta kulturna ustanova. To… »