Izvor: Nacionalna klasa arhiva vesti 31.03.2019

F1: Leklerku izmakla pobeda u Bahreinu

Nacionalna klasa 31.03.2019
Čarls Leklerk je ostao bez svoje prve pobede u F1 karijeri usled tehničkih problema, a pobedu u Bahreinu je nasledio Luis Hamilton. Leklerk je uz sreću u nesreći u vidu sigurnosnog automobila uspeo da sačuva podijum iza dva Mercedesova vozača. Start… »

BG Sajam: FCA predstavio Tipo Street i Jeep Cherokee

Nacionalna klasa 31.03.2019
Kompanija Fiat Chrysler Automobili Srbija i ove godine predstavlja svoju gamu nastupom u dve hale: u Hali 1 su izloženi modeli brendova Jeep i Alfa Romeo a u Hali 4 modeli brendova Fiat, Abarth, Fiat Professional i Mopar. Kada je Fiat brend u pitanju… »

BG Sajam: Toyota predstavila novi Camry

Nacionalna klasa 31.03.2019
Toyota Srbija je na ovogodišnjem Sajmu automobila premijerno predstavila Camry i novu generaciju modela Corolla. Pored toga, nastavljena je saradnja sa Tamarom Grujić i njenom emisijom „Sa Tamarom u akciji“ kao i saradnja sa Paraolimpijskom… »

BG Sajam: Mazda predstavila novu „trojku“

Nacionalna klasa 31.03.2019
Mazda Srbija je na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavila novu generaciju Mazda3 modela, dok je na štandu prisutan kompletna ponuda modela priustnih na našem tržištu. Potpuno nova Mazda3 prvi je model najnovije generacije… »

BG Sajam: Pežo ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem

Nacionalna klasa 31.03.2019
Euroimpex Autogroup je, kao zvanični uvoznik vozila marke Peugeot, na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavio novu generaciju modela 508, ali je i ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem kroz podršku fudbalskom kampu „Deki 5“. Ekskluzivni… »

BG Sajam: Nissan predstavio Leaf i GT-R

Nacionalna klasa 31.03.2019
Na štandu kompanije Nisan, koji se nalazi u hali 4 ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu. Po prvi put je predstavljen potpuno električni Leaf, kao i novi GT-R. Nisan je izložio kompletnu gamu vozila pored modela koji debituju – Leaf i GT-R… »

Mercedes AMG A35

Nacionalna klasa 31.03.2019
Mercedes je predstavio AMG verziju lizmuzinskog A35, koji je u katalogu smešten ispod C63. Prodaja kreće kasnije ove godine i to je druga AMG verzija A klase, posle hečbeka A35. Limuzinski A35 koristi isti dvolitarski turbo motor sa četiri cilindra… »