Izvor: Niške vesti/Regioni arhiva vesti 31.03.2019

Rusko-srpsko „Otvoreno srce“ u Nišu

Niške vesti 31.03.2019
Ideja i cilj ovog festivala je prikupljanje sredstava koja su potrebna za lečenje osoba obolelih od malignih bolesti, kao i upoznavanje ljudi sa ruskom kulturom i tradicijom. Posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom kulturnom programu, čiji je… »

MLADI FIZIČARI OŠ „VOŽD KARAĐORĐE“ TRIJUMFOVALI NA OKRUŽNOM TAKMIČENJU: Na nacionalnom takmičenju iz fizike…

Niške vesti 31.03.2019
Na ovaj način je OŠ „Vožd Karađorđe“ u Nišu još jednom je samo potvrdila da posebnu pažnju poklanja prirodnim naukama iz kojih ima i najviše takmičara i da su najteži predmeti u ovoj školi gde se, svakako, svrstavaju matematika i fizika za… »

„TORNADO“ U NIŠU! (VIDEO)

Niške vesti 31.03.2019
„Stvorio se niotkuda i nestao nakon 20ak sekundi. Uspeli smo da pronađemo telefon, jaknu, naočare, tabakeru i dečja kolica, ali ne i loptu male Tare. Klinci su se malo uplašili, ali svi su ok“, stavio je u opisu snimka očevidac koji je sve… »

GRADONAČELNIK POSETIO NAGRAĐENE STUDENTE NA KOPAONIKU: Naredne godine će ići 100 najboljih studenata

Niške vesti 31.03.2019
U razgovoru sa studentima, koje su matični fakulteti izabrali kao najbolje i najuspešnije, i od kojih je većini ovo prvo zimovanje u životu, Bulatović i Kačar su istakli da je ovo samo početak. “Ove godine smo započeli sa ovom praksom, i osmesi… »

Završeno prijavljivanje za podelu auto-sedišta

Niške vesti 31.03.2019
Gradski većnik Igor Vojinović rekao je da će narednih dana biti napravljena rang lista, a sedišta će biti podeljena nakon što listu usvoji Gradsko veće. „Očekujemo da sedišta budu podeljena sredinom aprila. Roditelji će morati lično da… »

ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE U NIŠU SUMIRAO OVOGODIŠNJI RAD: Ulice u gradu su redovno čišćene, a savladali smo i smetove

Niške vesti 31.03.2019
Tokom protekle zime na teritoriji Niša utrošeno je oko 2300 tona mešavine soli i rizle kažu iz Štaba zimske službe. Na završnoj sednici Štaba ocenjeno je da su Javno komunalno preduzeće „Mediana“ i AB „Putogradnja“ dobro odradili posao… »

Proba “male mature” 12. i 13. aprila

Niške vesti 31.03.2019
Prvog dana probnog završnog ispita učenici će rešavati zadatke iz matematike, dok će drugog dana raditi zadatke im maternjeg jezika, odnosno zadatke kombinovanog testa. Škole će testove za probni završni ispit preuzeti sa portala Zavoda za… »