Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 31.03.2019

U velikoj akciji policije zaplenjeno više od 102 kilograma marihuane i 10 bombi! (Foto)

Srbija danas 31.03.2019
Policija u Kragujevcu zaplenila je više od 102 kilograma marihuane, deset bombi i uhapsila četiri osobe iz Aranđelovca, dok će protiv još jedne biti podneta krivična prijava. Policija u Kragujevcu zaplenila je više od 102 kilograma marihuane, deset… »

Požar NA Cetinju: Gori šuma kod Obzovice

Srbija danas 31.03.2019
Na području cetinjskog sela Obzovica gori šuma, a gašenje požara otežava vetar i nepristupačan teren, rekao je komandir cetinjske Službe zaštite i spasavanja Peđa Moštrokol. On kaže da je požar izbio u šumi iznad magistrale prema Cetinju i da… »

I dalje besne požari kod Nevesinja: Nepristupačan teren i vetar otežavaju situaciju

Srbija danas 31.03.2019
I dalje su u Istočnoj Hercegovini, tačnije kod Nevesinja aktivni požari, posebno u selu Zalom. Kako je rečeno iz Vatrogasne jedinice Nevesinje, ugroženo je nekoliko privatnih objekata i kuće. Vatrogasac Aleksandar Pistignjat iz Vatrogasne jedinice… »

Užas na sarajevskom igralištu: Dečak (4) se spuštao niz tobogan, pa ostao bez prsta!

Srbija danas 31.03.2019
Dečak (4) je teško povređen na igralištu u jednom naselju u Ilidži. Mališan se spuštao niz stari tobogan, međutim, između dotrajalih metalnih delova nalazio se otvor, gde mu se zaglavila desna ruka posle čega je ostao bez malog prsta. Uz dete je… »

Obogatio se pevajući o klanju Srba! Ovako se Tompson bahati: Milioni evra, vile i džipovi! (foto)

Srbija danas 31.03.2019
Ustaški "pevač" Marko Perković Tompson (52), koji s porodicom živi u Splitu, skoro svaki vikend je u Čavoglavama. Vrednost njegove porodične kuće od oko 150 kvadrata kreće se između 50.000 i 75.000 evra, a pevaču je postala pretesna pa je… »

Hrvatski istoričar rekao istinu: Jasenovac je zločin genocida i zločin protiv čovečnosti!

Srbija danas 31.03.2019
Hrvatski istoričar Ivo Goldštajn smatra da zločini počinjeni u Jasenovcu i oni u Blajburgu nisu isto i da se te dve vrste zločina ne mogu izjednačavati. - Ono što se u Hrvatskoj naziva "Blajburg i Križni put" samo je deo opštejugoslavenskog… »

Žena pretukla muža posle svađe? U porodičnom obračunu muškarac teže povređen

Srbija danas 31.03.2019
Četrdesetjednogodišnja žena iz Zagreba u fizičkom obračunu teško je povredila muža, kojem je pomoć ukazana u Kliničko-bolničkom centu. Zagrebačka policija saopštila je danas da su se supružnici žestoko posvađali u kući u kojoj su živeli… »