Izvor: Svet arhiva vesti 31.03.2019

Komšije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića otkrivaju šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog doma

Svet 31.03.2019
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra rešili su da se skuće na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade. Osim što su blizu Brene i Bobe koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije… »

O veridbi košarkaša Nemanje Nedovića i lepotice Mine Milutinović svi su pričali, evo kada će venčanje i kako teku…

Svet 31.03.2019
View this post on Instagram … »

Majka Marka Miljkovića za novi broj SVETA: Zbog Lune i Marka ću završiti u LUDNICI! Moram da prihvatim Lunu iako mi se NE…

Svet 31.03.2019
Turbulentna veza Lune Đogani i Marka Miljkovića mnogo potresa njegovu majku Nedeljku, koja zbog psihičkih problema već 30 godina prima terapiju. Njoj se stanje sada pogoršalo, pa se plaši da će je na kraju lekari hospitalizovati. „Svi smo mi… »

Indi ŽESTOKO PROZIVA: Kijina karijera je kao jogurt! Ona ne može da se meri sa mnom i mojom sestrom Editom!

Svet 31.03.2019
Iako nisu uvek u dobrim odnosima, Indi pogađaju Kijini komentari na račun njene rođene sestre Edite. „Kija ne može da se poredi ni sa kim na estradi, a kamoli sa jednom Indirom Aradinović, koja ima karijeru punih 13 godina i neke od najvećih… »

HIT FOTKE! Pogledajte kako Suzana Jovanović PRETI Saši Popoviću!

Svet 31.03.2019
Iako je Saša Popović glavni u Zvezdama Granda, izgleda da je u kući Suzanina reč poslednja. Ona ga je u subotu dovezla na aerodrom, strasno ga poljubila, a onda mu nešto i zapretila. „Ja sam Saletu sve – i žena i drug, a kada ide na poslovni… »

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO! Jovana, šta uradi detetu?

Svet 31.03.2019
Iako svakog jutra ustaje u cik zore zbog jutarnjeg programa koji na TV Prva vodi sa Srđanom Predojevićem, Jovana Joksimović ima snage i volje da se u ostatku dana potpuno posveti sinu Kosti i bliznakinjama Ani i Srni. „Jovana svako jutro vozi Kostu u… »

(VIDEO) ISPLIVALE TAJNE IZ PROPALE VEZE! Aleksandra otkrila kako je FINANSIRALA Davida, kupovala karte za Ameriku, renovirala…

Svet 31.03.2019
Aleksandra Subotić i David Dragojević već su ušli u žestok sukob. Aleksandra je iznela brojne pikanterije iz veze, izmedju ostalog je otkrila kako je finansirala svog dečka koji ju je kasnije prevario u rijalitiju. Pogledajte: View this post on… »