Izvor: Tračara arhiva vesti 31.03.2019

Komšije Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića otkrile šta se dešava u njihovom domu

Tračara 31.03.2019
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pred sam dolazak naslednika Aleksandra rešili su da se skuće na Bežaniji, gde inače živi gotovo pola estrade. Osim što su blizu Brene i Bobe koji im rado pomažu tokom prvih dana roditeljstva, prve komšije… »

Nova romansa u Holivudu: John Cena viđen sa misterioznom brunetom!

Tračara 01.04.2019
U stranim medijima se već dugo spekuliše o novoj vezi John Cene, a glumac je nedavno potvrdio ove glasine, nakon što je viđen u izlasku sa misterioznom, zgodnom brunetom. Nakon skoro godinu dana od kako je raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom… »

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 1. april 2019. godine

Tračara 01.04.2019
Dan koji je pred nama, pravi prolećni, donosi nam dosta snage i energije, koje samo treba da prigrabimo i da krenemo u akciju. Radite danas slobodno na zahtevnijim stvarima, na onima koje već duže vremena odlažete, dan je dobar za ulaganje i… »

Poznati pozvali na bojkot hotela zbog kamenovanja LGBT osoba u Bruneju

Tračara 01.04.2019
Elton John podržao je apel holivudske zvezde Georga Clooneya na bojkot lanaca hotela širom Evrope i SAD povezanih sa sultanom Bruneja, koji je najvio stupanje na snagu skandaloznog zakona o kamenovanju do smrti LGBTQ+ osoba u ovoj zemlji od aprila… »

Porodična idila: Jennifer Lopez i Alex Rodriguez na utakmici sa decom

Tračara 01.04.2019
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odlučili da su uživaju u lepom prolećnom danu i da zajedno sa decom obeleže početak nove bejzbol sezone, i to na velikom sportskom terenu. Naime, zaljubljeni par koji se verio 9. marta, nakon samo dve godine… »

Da li je Kanye West vođa verskog kulta?

Tračara 31.03.2019
Početkom godine, Kim Kardashian obavestila je preko 60 miliona pratilaca na twitteru da njena porodica uskoro počinje sa održavanjem “nedeljne službe.” Niko tada – a ni dan danas, gotovo tri meseca kasnije – ne zna o čemu se ovde zapravo… »

Uprkos tehničkim problemima i kašnjenju, Maya Berović nastupila u splitskoj Areni

Tračara 31.03.2019
Maya Berović nastupila je sinoć u splitskoj Spaladium areni, u okviru regionalne turneje koju je započela solističkim koncertom u Beogradu prošle godine. Pevačica koju su hrvatski mediji krunisali titulom bosanske Beyonce kasnila je skoro dva sata… »

Film Balkanska međa pogledalo 100 000 ljudi

Tračara 31.03.2019
Film Balkanska međa, koji je urađen u srpsko-ruskoj koprodukciji, pogledalo je više od 100.000 ljudi, za manje od dve nedelje. Ovu informaciju podelio je na društvenim mrežama producent i jedan od glavnih glumaca u filmu, Miloš Biković. Filmski… »

Pročitajte nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019. godine

Tračara 31.03.2019
Šta će vam doneti naredni dani, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u redovima koji su pred vama. U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog… »

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 31. mart 2019. godine

Tračara 31.03.2019
Danas je nedelja i Mars ulazi u znak Blizanaca, gde će biti sve do sredine maja. Ovo je period naglašene odsutnosti i boravka u sebi samome, pa je potrebno povremeno prizvati se sebi, osvestiti, disciplinovati. Biće dosta dinamike u svemu što budete… »