Izvor: Beta video arhiva vesti 09.04.2019

Vučić i Dodik obišli Sabornu crkvu Svete trojice

Beta video 09.04.2019
MOSTAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće otvaranju 22. Medjunarodnog sajma privrede. Tokom posete Vučić će se sastati sa zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, a predvidjen je i obilazak

novinarima u svakoj državi treba obezbediti fizičku i mentalnu sigurnost

Beta video 09.04.2019
BEOGRAD - Direktor za strategiju u ``Freedom House`` Vukašin Petrović rekao je da novinarima u svakoj državi treba obezbediti fizičku i mentalnu sigurnost i zaštititi ih od pritisaka kako bi uspeli da svoje sposobnosti pokažu na pravi način.

Novinari su obično žrtve i predmet napada od strane odredjenih centara moći

Beta video 09.04.2019
BEOGRAD - Direktor Udruženja novinara Makedonije Dragan Sekulovski rekao je da u Srbiji, ali i u celokupnom evropskom regionu postoji nepovoljna politička klima za novinare.``Novinari su obično žrtve i predmet napada od strane odredjenih centara moći``, kazao je on.

Zaštita novinara je jako bitna

Beta video 09.04.2019
BEOGRAD - Programski koordinator u ``Free Press Unlimited`` Nada Josimović ocenila je da je sloboda medija jedan od važnih uslova za funkcionalnu i zdravu demokratiju. ``Zaštita novinara je jako bitna, a vlade treba da poštuju njihov nepristrasan rad``, rekla je Josimović.

Održani paneli drugog dana MNCD

Beta video 09.04.2019
BEOGRAD - Paneli u okviru Medjunarodne nedelje civilnog društva koja se održava u Beogradu.(pokrivalice)