http://www.infokg.rs

InfoKG

Sindikalac Dragan Ilić zbog NEČEKIRANJA “popio” OTKAZ u Zastava oružju

InfoKG 09.04.2019
Direktor Zastava oružja Mladen Petković dao je otkaz predsedniku Sindikalne organizacije u ovoj kompaniji Draganu Iliću, jer je propustio da se “čekira” kada se sa delegacijom Saveza samostalnih sindikata Srbije uputio iz fabričkog kruga ka njegovoj kancelariji. To je saopšteno iz Saveza... »

Kragujevac dobija novi Zavod za transfuziju krvi

InfoKG 09.04.2019
Novi Zavod za transfuziju krvi biće formiran u Kragujevcu i u početku će funkcionisati u okviru ovdašnjeg Kliničkog centra, koji će za tri do četiri godine biti rekonstruisan, odnosno dobiće novi izgled. To je najavio v.d. direktora ove zdravstvene ustanove, Predrag Sazdanović i dodao da... »

Psi zaklali i povredili pola stada ovaca domaćinstvu iz Jovanovca, vlasnik u velikom finansijskom problemu

InfoKG 09.04.2019
U noći između subote i nedelje nekoliko pasa lutalica zaklalo je 12 ovaca i četiri jagnjeta i tako domaćinstvu iz Jovanovca nanelo veliku materijalnu štetu. Više od 10 grla je povređeno, a finansijska šteta prelazi tri hiljade evra. U nedelju, rano ujutru, oko 3 sata i 30 minuta, Slobodan... »

Premijera predstave "Totovi"

InfoKG 09.04.2019
Predstava "Totovi", nastala po komadu mađarskog pisca Ištvana Erkenja, a u režiji Kostadina Stojadinova, premijerno će biti izvedena sutra od 20 sati u sali PMF-a. Uloge tumače: Aleksa Svilarov, Ilija Ivanović, Julija Vučković, Nevena Terzić, Milica Đorđević, Tatjana Nikolić, Aleksa... »

Čuveni ruski umetnik na harmonici Jurij Šiškin pred Kragujevčanima

InfoKG 09.04.2019
Čuveni ruski umetnik na harmonici Jurij Vasiljevič Šiškin održaće koncert u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije sutra od 20 časova. Jurij Šiškin zaslužni je umetnik Rusije, laureat međunarodnih takmičenja i solista Rostovske državne filharmonije. Završio je srednju muzičku... »

Predstava “Princezin rođendan” u Pozorištu za decu

InfoKG 09.04.2019
Predstava “Princezin rođendan”, rađena po bajci Oskara Vajlda, u režiji Todora Valova, biće izvedena sutra od 18 časova u Pozorištu za decu. Prema rečima reditelja predstave, ovo je priča o kraju detinjstva i početku sazrevanja, kao i o pretvaranju jednog deteta u grubog tiranina.... »

Digitalna nastava u školi „Moma Stanojlović“

InfoKG 09.04.2019
Osnovna škola „Moma Stanojlović“ jedna je od malobrojnih koja je uvela digitalnu nastavu, a stare papirne dnevnike zamenila elektronskim dnevnicima. Sve učionice su digitalizovane na taj način. Primena digitalnih udžbenika u nastavnom procesu pruža nastavniku mogućnosti za realizaciju... »

Posle pisanja InfoKG-a o mukama Aerodromaca sa parkingom, "pauk" izašao na teren

InfoKG 09.04.2019
Nekoliko vozila uklonjeno je sa parkinga na Aerodromu, između Tržnice i "Save", posle pisanja portala InfoKG o problemu sa kojim se stanovnici godinama bore - uzurpiranjem ovog parkirališta od strane prodavaca polovnih automobila. Usled toga, mnogi Aerodromci ponadali su se da je njihovim... »

InfoKG vas vodi u POZORIŠTE

InfoKG 09.04.2019
Portal InfoKG čitaocima je podelio 3x2 besplatne ulaznice za predstavu "Otac", nastalu po istoimenoj drami švedskog pisca Augusta Strindberga, u režiji Marka Misirače, koja se u Knjaževsko-srpskom teatru igrad u četvrtak, 11. apria, od 20 sati. Dobitnici su: Nikolina Vučićević, Boban... »

Predstavljanje knjige „Zvonari slobode: Vladika Nikolaj i Mihajlo Pupin“ u biblioteci

InfoKG 09.04.2019
„Zvonari slobode: Vladika Nikolaj i Mihajlo Pupin“ je nova knjiga Aleksandre Ninković Tašić, napisana u koautorstvu sa Branislavom Stankovićem, koja će sutra od 19 sati biti promovisana u Narodnoj biblioteci "Vuk Karadžić". U ovoj knjizi se razotkrivaju načini širenja slave i časti... »

Arhiva 09.04.2019 » InfoKG

©2019 Netmark d.o.o.