Izvor: Kurir arhiva vesti 09.04.2019

Vučić obišao radove na obnovi Saborne crkve Svete Trojice: Ponosan sam što smo dali doprinos za obnovu crkve, ona je važna…

Kurir 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na obnovi Saborne crkve Svete Trojice u Mostaru. "Ponosan sam na to što su Srbija i Republika Srpska mogle da daju doprinos za obnovu ovog hrama, koji je važan i za Bošnjake i Hrvate jer… »

Mejeva konačno uspela: Britanski parlament usvojio odlaganje Bregzita, a onda je Merkelova šokirala datumom

Kurir 09.04.2019
Donji dom Parlamenta Velike Britanije usvojio je plan premijerke Tereze Mej o odlaganju datuma izlaska iz EU sa 12. aprila na 30. jun 2019. godine. Za odlaganje „Bregzita“ glasalo je 420 poslanika, dok je 10 bilo protiv. Rezultat je bio očekivan… »

Vučić o odluci Prištine da raspiše vanredne izbore: Sutra ću razgovarati sa predstavnicima Srba! Očekujem da zajedno…

Kurir 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sutra imati duge razgovore sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, nakon čega očekuje donošenje odluke u vezi izbora koje je Hašim Tači raspisao za mesta gradonačelnika u četiri… »

Vojni vrh Srbije zasedao na Banjici! Svi generali su na sastanku! Razmatrali bezbednost zemlje i uticaj stranaca na proteste

Kurir 09.04.2019
Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba, kojom rukovodi ministar odbrane Aleksandar Vulin, održana je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu. "Bezbednosni izazovi nastali uvođenjem taksi i formiranjem paravojske na… »

Haradinaj oterao još jednog srpskog ministra zbog govora u zvečanu: Oni su činili najveća zlodela na KiM za koja niko do…

Kurir 09.04.2019
Ramuš Haradinaj smenio je danas po hitnom postupku ministra administracije i lokalne samouprave Ivana Todosijevića zbog toga što je srpski ministar izjavio da u Račku, na Kosovu i Metohiji, nije bilo nikakvog masakra, nego su tamo tokom sukob pobijeni… »

Odloženo suđenje Simonoviću: Bivši predsednik opštine Grocka nije dobio poziv ni optužnicu (kurir TV)

Kurir 09.04.2019
Suđenje bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i ostalim optuženima povodom paljenja imovine Milana Jovanovića, novinara portala "Žig info", danas je trebalo da počne, ali je odloženo za 24. maj. Naime, Simonoviću nije uručen… »

Ministar Mali: Rešenje za švajcarce narednih dana

Kurir 09.04.2019
Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da se intenzivno vode razgovori predstavnika države, udruženja CHF (građana zaduženih u švajcarskkm francima) i udruženja banaka oko modela koji bi bio prihvatljiv za sve tri strane. On nije… »

Hrvatski kralj kokaina pao u Srbiji! Darjan uhapšen na granici sa lažnim identitetom!

Kurir 09.04.2019
Darjan Ješovnik, dugogodišnji begunac i, kako su ga mediji nazvali, hrvatski kralj kokaina, uhapšen je u Srbiji. On se u begu nalazi od 2011. godine i za njim je bila na snazi međunarodna poternica zbog sumnje se da je deo zločinačkog udruženja… »

Zorana Mihajlović u Vranju: Ovo je jedan od mojih najdražih gradova

Kurir 09.04.2019
Hvala Vranju što je danas domaćin ministarstvu, rekla je u tom gradu potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović. Ona je napomenula da je sa predsednicima Pčinjskog okruga razgovarala o kompletnoj infrastrukturi, pre svega o putevima, kanalizacionim… »

Tramp žestoko udario na EU: Dosta ste nas iskorišćavali, to uskoro prestaje!

Kurir 09.04.2019
"Svetska trgovinska organizacija (STO) utvrdila je da subvencije Evropske unije za avionsku kompaniju "Erbas" imaju negativan uticaj na SAD, koje će sada uvesti carine na 11 milijardi dolara vredne proizvode iz EU", napisao je predsednik SAD na Tviteru… »