Izvor: N1 Info/Balkan arhiva vesti 09.04.2019

Vučić u Mostaru: Srbija nema nikakvih pretenzija

N1 Info 09.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mostaru da je veoma važno da svi poštuju teritorijalni integritet Srbije, jer i Srbija poštuje teritorijalni integritet svih ostalih. Izvor: N1 "Ako me pitate šta Srbija misli o promeni granica na… »

Dodik otvorio Međunarodni sajam privrede u Mostaru

N1 Info 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik otvorio je u Mostaru 22. Međunarodni sajam privrede. Obraćajući se učesnicima sajma, čiji je ovogodišnji partner Kina, Dodik je rekao da se susreću privrednici kako bi sklopili… »

U Srbiji uhapšen jedan od najtraženijih hrvatskih begunaca

N1 Info 09.04.2019
FAST jedinica Republike Hrvatske u saradnji sa policijom Srbije uhapsila je Darjana Ješovnika, koji je duže vreme označen kao jedan od najtraženijih begunaca Hrvatske, saopštio je MUP. Radi se o osobi osumnjičenoj da je deo lanca krijumčara kokaina… »

Oružana pljačka na aerodromu u Tirani, u poteri jedan pljačkaš ubijen

N1 Info 09.04.2019
U poteri posle pljačke koju je na međunarodnom aerodromu u Tirani izvela neidentifikovana grupa ubijen je jedan čovek, saopštila je albanska policija. Izvor: A2 Policija je navela da su naoružani i maskirani muškarci izveli pljačku danas popodne na… »

Špijunska afera: Slovenija osuđuje, Hrvatska negira

N1 Info 09.04.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da Hrvatska nema ni mogućnosti ni ambicija da utiče na objave u slovenačkim medijima, nakon što je slovenački POP TV objavio da je posrednik hrvatske vlade pokušao da zaustavi emitovanje reportaže o tome… »

Optužbe da Hrvatska prisluškuje i pokušava da utiče na slovenačke medije

N1 Info 09.04.2019
Hrvatska prisluškuje slovenačke medije i pokušava uticati na njih, objavila je juče slovenačka POP TV i kao dokaz ponudila razgovor prvog čoveka austrijske Stirije u Hrvatskoj Ivana Tolja s neimenovanim slovenačkim menadžerom. Izvor: N1 "Dobro… »