Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 09.04.2019

Mihajlović: 1,7 milijardi za puteve u Pčinjskom okrugu

OK radio 09.04.2019
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, nakon sastanka sa predsednicima opština u Pčinjskom okrugu i gradonačelnikom Vranja, najavila je brojne infrastrukturne projekte u koje… »

Konačno: Petlje u Banji neće biti

OK radio 09.04.2019
Vranjska Banja neće dobiti petlju i to iz razloga bezbednosti saobraćaja, izjavio je u Vranju Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“. U lokalnoj javnosti se dosta spekulisalo oko toga da će, pored vranjske petlje, biti izgrađena još jedna kod… »

Beguncu iz prokupačkog zatvora ni traga

OK radio 09.04.2019
Komandirima iz Okružnog zatvora u Prokuplju koji su krenuli u potragu ubrzo su se pridružili i policijci Policijske uprave Niš, ali opsežna potraga za sada nije dala rezultate. Dvadesetdevetogidšnji M.P. pritvorenik Okružnog zatvora u Prokuplju koji… »

Akcija: Kako da Vranjanci dobiju svoje pozorište?

OK radio 09.04.2019
Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD) kao partner organizacije CRTA u projektu „Građani imaju moć'', u četvrtak, 11. aprila u Vranju, organizuje uličnu akciju i tribinu „Kako da vlast govori jezikom građana – kako da Vranjanci dobiju… »

Vojnički neporaženi, sa suzama u očima, povukli smo se sa Košara (foto) Foto Galerija

OK radio 09.04.2019
Vranje - Potpukovnik u penziji Dragutin Dimčevski, zamenik komandanta 53. graničnog bataljona i komandujući u reonu karaule Košare u vreme bitke, 20 godina nakon čuvenih borbi govori o danima kada je Vojska Jugoslavije na tom položaju ispisala jednu… »

Prolećno spremanje: Rešite se kabastog otpada

OK radio 09.04.2019
Vranje - Javno preduzeće „Komrad“ će od 12. aprila do 5. maja organizovati tradicionalnu prolećnu akciju prikupljanja kabastog otpada. U okviru akcije "Izbacimo kabasti otpad" ovo javno preduzeće će postaviti velike kontejnere, kapaciteta sedam… »

Nema odmora za Aktičistkinje: Da Vranjska reka zablista (foto) Foto Galerija

OK radio 09.04.2019
Neformalna grupa "Aktičistkinje" iz Vranja je u nedelju 7. aprila održala svoju drugu javnu akciju čišćenja. Svoje aktivnosti „Aktičistkinje“ su započele poslednjeg dana marta, čišćenjem čuvene vranjske Mačkine česme. Članice i članovi… »

Nove donacije za zc

OK radio 09.04.2019
Službi za patologiju novog Hirurškog bloka u Vranju firma „Medicon Deč“ d.o.o. uručila je vrednu donaciju. Reč je o obdukcionom stolu, čija je vrednost oko pola miliona dinara. Isti dobavljač poklonio je i polovno vozilo marke „mercedes“… »