Izvor: Studio B arhiva vesti 09.04.2019

Vučić u Mostaru: Važno da svi poštuju teritorijalni integritet

Studio B 09.04.2019
Srbija poštuje teritorijalni integritet svih država u regionu i nema pretenzija ni prema jednoj teritoriji, poručio predsednik Vučić u Mostaru i istakao da očekuje da se i druge zemlje tako ponašaju. foto Tanjug Na pitanje kako komentariše izjavu… »

Radojčić: Dani Beograda bude ponos i radost svih građana prestonice

Studio B 09.04.2019
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić pozvao je Beograđane na 17. Dane Beograda, manifestaciju koja broji niz bezplatnih kulturno-umetničkih sadržaja i koja, prema njegovim rečima, budi ponos svih nas i podseća na kulturnu i istorijsku… »

Starbaks, na ćirilici, za nekoliko dana u Beogradu

Studio B 09.04.2019
Čuveni američki lanac kafeterija Starbaks, za šest dana otvoriće lokal u Beogradu, u Rajićevoj ulici, i na ćirilici. Ameručki lanac kafeterija Starbaks otvoriće svoj prvi kafe u Srbiji 15. aprila u Tržnom centru Rajićeva u Beogradu, prvi u nekoj… »

Odloženo suđenje predsedniku opštine Grocka

Studio B 09.04.2019
Donedavni predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović nije danas došao u Drugi osnovni sud u Beogradu, gde je trebalo da mu počne suđenje povodom optužbi da je druge optužene podstrekavao da zapale imovinu Milana Jovanovića, novinara portala… »

Pretnja „metkom u čelo“ Vučiću i predstavnicima Srba s KiM

Studio B 09.04.2019
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić objavio je na svom fejsbuk nalogu da su poslednji incidenti uznemirili Srbe na KiM, a na to je izvesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

MUP: Zahtevi za pasoše i nedeljom u SIV-u 3

Studio B 09.04.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da od 14. aprila 2019. godine zahteve za izdavanje putnih isprava građani mogu podneti i nedeljom, od 7.30 do 15.30, u zgradi nekadašnjeg SIV-a 3 u ulici Omladinskih brigada 1 u Novom Beogradu. Kao… »

Mirković predao zahteve za dopunu dnevnog reda sednice

Studio B 09.04.2019
Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković predao zahteve za dopunu dnevnog reda sledeće sednice Skupštine grada sa pitanjima da li su nasilne demonstracije održane u četvrtak bile prijavljene, ko ih je organizovao i da li je… »

Vučić: Želim da srpski proizvodi budu na svakom mestu

Studio B 09.04.2019
Ne propuštam nijedan sajam privrede u ovom gradu, jer želim da vidim srpske proizvode na svakom mestu, rekao je predsednik Vučić u Mostaru, gde prisustvuje otvaranju Međunarodnog sajma privrede, na kome učestvuju firme iz Srbije. foto Tanjug Vučić… »

Analitičari: Nasilje opozicije – odraz njihove nemoći i nedostatka argumenata

Studio B 09.04.2019
Nasilje koje je opozicija iskazala na protestima u Beogradu nije slučajno, već je ono odraz njihove nemoći i nedostatka argumenata, kao i činjenice da protesti nikako ne mogu da privuku dovoljan broj pristalica, kažu za Studio B novinar portala… »

MMF:Rast BDP Srbije 3,5 odsto ove godine,a 4,0 odsto 2020.

Studio B 09.04.2019
Međunarodni monetarni fond (MMF) zadržao je u danas objavljenom izveštaju procenu privrednog rasta Srbije na 3,5 odsto u ovoj godini, a za 2020. godinu predviđa rast od 4,0 odsto. MMF je Srbiju svrstao u kategoriju evropskih zemalja u razvoju, u kojoj… »