Izvor: Tračara arhiva vesti 09.04.2019

Prekinuto snimanje ’Zvezda Granda’: Žiri iznervirao i rasplakao Viki

Tračara 09.04.2019
Na poslednjem snimanju emisije Zvezde Granda došlo je do sukoba između Viki Miljković i ostalih članova žirija, zbog čega je snimanje na kratko prekinuto. Kolege su do te mere iznervirale Viki Miljković da je ona u suzama istrčala iz studija… »

Dea Đurđević po prvi put progovorila o nesreći i oporavku

Tračara 09.04.2019
Voditeljka Novog jutra Dea Đurđević danas je bila gost u Dnevniku na Pink televiziji, gde je i ispričala kroz šta je sve prošla nakon stravične nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku. Dea je rekla da se sada dobro oseća, i da njen oporavak… »

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 10. april 2019. godine

Tračara 09.04.2019
Dan prilično napet, mogli biste lako da planete na nedužne osobe. Savetujemo pražnjenje na drugim mestima poput rekreativnih centara ili u svojoj režiji, dovoljna je i lagana šetnja ukoliko nemate vremena za nešto drugo. Izbegavajte susrete osim… »

Nick Jonas zajedno u ludom provodu sa Braćom Jonas!

Tračara 09.04.2019
Priyanka Chopra se provodi kao nikada u životu na promotivnoj turneji nedavno ponovo ujedninjene Braće Jonas! Tokom proteklih nedelja, indijska glumica je objavljiva fotografije i video snimke ludih provoda na kojima je bila zajedno sa svojim suprugom… »

Halsey o svojoj prošlosti: Bila sam beskućnik!

Tračara 09.04.2019
Godinama pre nego je postala globalni fenomen, Halsey je bila beskućnica! Tokom 2016. godine, zvezda je u intervjuu za Rolling Stone magazin objasnila da je tokomtinejdžerskih dana napustila studije, zbog čega su je roditelji izbacili iz kuće na… »

Rasta otkriva: Novi Anin album je strava

Tračara 09.04.2019
Iako su se nakon raskida širile priče o lošem odnosu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, toliko da je popularni reper navodno sabotirao Anin povratak na muzičku scenu, nedavno su sve ove priče demantovane. A Rasta je nedavno po prvi put progovorio… »