Izvor: Subotica.com arhiva vesti 07.05.2019

Otvoren Internet park u Gerontološkom centru

Subotica.com 07.05.2019
U Gerontološkom centru u Dudovoj šumi danas je svečano pušten u rad Internet park, namenjen korisnicima i njihovim gostima. Formiranje Internet parka je donacija Telekoma Srbije, a podržali su je Pokrajinska vlada i Fondacija „Tijana Jurić“. Po… »

Uspesi mladih jedriličara JK "Palić" na SEEOOC regati

Subotica.com 07.05.2019
Na Otvorenom kupu Jugoistočne Evrope za klasu optimist, mladi jedriličari Jedriličarskog kluba Palić ostvarili su značajne uspehe, od kojih je Nenad Zakić osvojio 3. mesto u kategoriji dečaci do 12 godina. U periodu od 3. do 5. maja, Jedriličarski… »

"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

Subotica.com 07.05.2019
Sa tradicijom dugom preko 70 godina, ISKRA™ kao brend, sada u jednom potpuno novom i drugačijem vremenu, i dalje uživa ogromno i opravdano poverenje korisnika novih paleta proizvoda, usmerenih ka domu i bašti. Firma „Elementa“ je zvanični… »

Vremenska prognoza za 8. maj (sreda)

Subotica.com 07.05.2019
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 4 do 21 stepen, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti sunčano i prijatno vreme. Jutarnje časove obeležiće vedro i prohladno… »

Konferencija "Novi lideri" okupila mlade Subotičane

Subotica.com 07.05.2019
Kako izgleda razvojni put preduzetnika, koja znanja i veštine su neophodne za uspeh, te koje su pozitivne, a koje negativne strane ovog poziva, mladi sugrađani bili su u prilici da saznaju na konfereciji "Novi lideri", koja se održala danas na… »

Tokom noći obijene tezge na Buvljaku

Subotica.com 07.05.2019
Zakupci tezgi na Buvljaku jutros su zatekli poražavajući prizor - veći broj tezgi je obijen a iz nekoliko je odneta roba. Policija je obavila uviđaj, ali za sada nema više detalja. U AD „Tržnica“ kažu da se provala desila u ponedeljak u… »

Fudbal: Mlade "golubice" U17 pobednice "Dalmatinko" kupa u Splitu

Subotica.com 07.05.2019
Mlade fudbalerke Spartaka, devojčice rođene 2002. godine osvojile su prvo mesto na 4. Međunarodnom turniru "Dalmatinko kup 2019" u Hrvatskoj, dok su njihove mlađe klupske drugarice (U14) bile treće na istoimenom takmičenju održanom od 2. do 5. maja… »

Isključenja struje za 8. maj (sreda)

Subotica.com 07.05.2019
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici i na Paliću biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog… »