Hronika arhiva vesti 09.05.2019

Uhapšena kriminalna grupa zbog krijumčarenja ljudi, migrante prevozili u pšenici

B92 09.05.2019
Beograd -- Sedam osoba uhapšeno je zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa policijskim… »

Porodilja bila uračunljiva kada je zadavila bebu

RTV 09.05.2019
VALJEVO - Porodilja Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine je, u trenutku kada je svoju tek rođenu bebu, kako se sumnja, zadavila golim rukama, bila uračunljiva, prenosi danas "Blic". Ona će umesto za čedomorstvo biti optužena za teško… »

Poreska uprava: Oduzeto 2.210 paklica cigareta u Novom Pazaru

Večernje novosti 09.05.2019
Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, oduzeli su 2.210 paklica cigareta bez akciznih markica. Sprovođenjem… »

"Ne sklanjam se nekim klincima": Stravično paljenje porodične firme u Vranju organizovala konkurencija, a sada je otkriven i…

Blic 09.05.2019
Dosadašnja istraga o paljenju imovine vranjskog građevinskog preduzeća "5 D" dovela je do imena Miloša Milovanovića (31), zvanog Glavča, a kako "Blic" saznaje, motiv za napad na prema dosadašnjoj istrazi leži u građevinskim poslovima. Naime… »

"Bio je crven, krvav, a onda se ispovraćao": Bivša žena stakloresca koji je ubio pekara otkriva sve detalje od nestanka do…

Blic 09.05.2019
Ivana Savović, bivša žena stakloresca Filipa Gavranovića, kome se sudi zbog ubistva pekara Nikole Ostojića 3. novembra 2017. godine u svojoj radnji u Resavskoj ulici u Beogradu, svedočila je u nastavku suđenja za ovaj zločin. Ona je tom prilikom… »

Svedok na suđenju Milošu Buhi: Hitac ga je iznenadio, hteo je da spreči ubistvo

Večernje novosti 09.05.2019
Saslušanjem svedoka Milana Z. nastavljeno je suđenje za saučesništvo u ubistvu Vojislava Škrbića iz Kaća. U NASTAVKU ponovljenog suđenja Milošu Buhi (47) iz Stepanovićeva, za saučesništvo u ubistvu Vojislava Škrbića (40) iz Kaća, u… »

Najteže povređeni u saobraćajnoj nestreći u Kuršumliji prebačen u KBC NIš

Novi magazin 09.05.2019
Najteže povređeni u saobraćajnoj nesreći u Kuršumliji D.P. (29) sa teškim povredama desne nadlaktice, lica i nosa prebačen je iz prokupačke bolnice u Kliničko bolnički centar u Nišu, kazali su danas agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi… »

Sutra presuda žandarmu zbog stradanja Ranka Panića

Politika 09.05.2019
Viši sud u Beogradu izreći će sutra prvostepenu presudu Nikici Ristiću koji se tereti za nanošenje teških povreda Ranku Paniću tokom protestnog mitinga Srpske radikalne stranke zbog izručenja Radovana Karadžića Haškom tribunalu 29. jula 2008… »

Ubio je na njen 30.: Rođendan Pančevcu 12 godina zatvora za ubistvo supruge, dok su u susednoj sobi bila deca

Blic 09.05.2019
Viši sud u Pančevu Sinišu Radovančeva oglasio je krivim za ubistvo Biljane Mijatović i osudio ga na kaznu zatvora od 12 godina. Ubistvo se dogodilo 21. novembra 2017. godine u Pančevu, a Biljana Mijatović je bila vanbračna supruga Radovančeva. On… »

Slučaj "Asomakum" – transkript odložio suđenje za septembar

RTS 09.05.2019
Suđenje Dragoslavu Joksimoviću (56), optuženom da je 2010. godine otvorio fantomsku firmu za pranje para "Asomakum" falsifikovanom ličnom kartom na ime brata predsednika Srbije Andreja Vučića, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 2… »