Izvor: Auto blog arhiva vesti 09.05.2019

Dani otvorenih vrata u British Motorsu

Auto blog 09.05.2019
Naredna tri dana, od 9 - 11. maja u beogradskom British Motorsu održavaju se dani otvorenih vrata posvećeni prodaji malo korišćenih službenih Jaguar i Land Rover modela, kao i polovnih vozila iz otkupa staro za novo drugih brendova. Malo korišćena… »

Na prodaju Pagani Huayra BC Macchina Volante

Auto blog 09.05.2019
Na fotografijama u koje gledate nalazi se model po imenu Pagani Huayra BC Macchina Volante. Taj automobil se trenutno prodaje, a pretpostavlja se da će dostići cenu od nekoliko miliona dolara. Naime, 2017. godine, ovaj Pagani Huayra BC Macchina Volante… »

VIDEO: Volkswagen reklamira manuelni menjač u SAD kao zaštitu od krađe

Auto blog 09.05.2019
Poznato je da amerikanici uglavnom voze automobile sa automatskim menjačem, pa je za mnoge – uključujući i lopove, "manuelac" nerešiva enigma. Nije retkost da lopovi u SAD odustanu od krađe automobila kada ustanove da je opremljen manuelnim… »

Koliko brzo morate da vozite kabriolet da ne pokisnete?

Auto blog 09.05.2019
Da vas uhvati kiša tokom vožnje u kabrioletu sa spuštenim krovom i nije najgora stvar koja vam se može desiti za upravljačem, ali svakako nije prijatno. Naravno uvek možete da stanete ili usporite na brzinu na kojoj je moguće podići (spustiti)… »

Koncept manjeg električnog Volkswagena na sajmu u Frankfurtu

Auto blog 09.05.2019
Nakon što je juče počeo da prima narudžbine za električni model ID.3 (u prva 24 sata su već dobili preko 10.000 narudžbina), Volkswagen se priprema da na ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu prikaže i manji električni model. Tačnije, u… »

Prodaja novih vozila u SAD doživela pad i u aprilu

Auto blog 09.05.2019
Prodaja novih vozila u SAD doživela je pad i u aprilu, a prognozira da će u 2019. ukupno iznositi 16,41 milion automobila, što bi bio najslabiji rezultat u poslednjih pet godina. Kako piše Auto Newsreports u aprilu je kupcima u SAD isporučeno… »

Gorivo je sve skuplje

Auto blog 09.05.2019
Gorivo na pumpama u Srbiji nastavlja skoro svakodnevno da dobija nove, više cene. Tako je u sredu, na većini benzinskih stanica u našoj zemlji benzin premašio cenu od 154 dinara, dok je dizel stigao na nivo od 164,50 dinara. Samo u poslednjih mesec… »

Mik Šumaher: Poredim se samo sa svojim ocem

Auto blog 09.05.2019
Mladi nemački automobilista Mik Šumaher istakao je da najviše uči iz svega što je njegov otac postigao u toku svoje dve decenije duge karijere. „Ne upoređujem se ni sa kim iz Formule 1, osim, naravno, sa svojim ocem. Pokušavam da izvučem pouku… »

Honda najavila novu globalnu platformu i novi globalni model

Auto blog 09.05.2019
Hondin šef Takahiro Hachigo je otkrio neke od planova ovog japanskog proizvođača. Za početak, Honda planira da smanji broj varijanti modela dostupnih u Severnoj Americi i drugim regionima, kao i da reorganizuje svoju proizvodnju bazu, s ciljem veće… »

H&R Audi A1 Sportback 40 TFSI

Auto blog 09.05.2019
Audi A1 druge generacije, svojevrsni 'Volkswagen Polo VI sa šlagom', uspešno je startovao na tržištu i već je postao predmet zanimanja tjunera. Nemački H&R, pre svega specijalizovan za oslanjanje, pripremio je komplet 18-inčnih alu naplataka s… »