Izvor: Beta video arhiva vesti 09.05.2019

Vučić: Ko zna koliko godina do rešenja pitanja srpsko-albanskih odnosa na Kosovu

Beta video 09.05.2019
TIRANA/BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je rešenje pitanja srpsko-albanskih odnosa na Kosovu daleko i da će biti potrebno još ko zna koliko godina, uz ocenu da u tom procesu nije bilo prave podrške Evropske unije… »

Vučić posle samita u Tirani: Ne idemo u mirnije vode

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas posle sastanka lidera Procesa Brdo Brioni u Tirani da je jasno da se, kada je u pitanju Kosovo, ``ne ide ni u mirnije ni u lakše vode``. Beta/MOD… »

Obeležavanje 9. maja - Dana Pobede nad fašizmom u Drugom svetskom

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Na Groblju oslobodilaca Beograda gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Djordjević i predstavnici ambasade Rusije položili su vence na Spomenik oslobodiocima Beograda i… »

Vučić na Procesu Brdo-Brioni

Beta video 09.05.2019
TIRANA - Samit Procesa Brdo-Brioni, inicijative koju su 2013. pokrenule Hrvatska i Slovenija kako bi se ubrzalo približavanje Zapadnog Balkana EU. Učestvuju predsednci Hrvatske i Slovenije, visoka predstavnica EU Federika Mogerini i lideri… »

Vulin: Treći rajh je pobedjen, nacizam nije

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin kazao je danas povodom Dana pobede nad fašizmom da je tog dana Treći rajh pobedjen, ali da je ideologija nacizma još živa. Vulin je polagajući venac na Spomenik neznanom junaku na Avali kazao je da je… »

Vučić: Priča o ujedinjenu Prištine i Tirane gora od otvaranja Pandorine kutije

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Tirani, posle sastanka sa šeficom diplomatije EU Federikom Mogerini, da je sa njom imao neku vrstu analize onoga što se dešavalo na samitu u Berlinu kao i dogadjaja iz prethodnih dana. Beta/MOD… »

Vrh SPC u Žiči na početku redovnog godišnjeg zasedanja Sabora

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila je da redovno godišnje zasedanje Svetog arhijerejskog sabora, koji okuplja vladike pod predsedavanjem patrijarha Irineja, počinje danas u manastiru Žiča, a potom će se nastaviti u Patrijaršijskom… »

Djordjević: Pokolenjima mora prenosti istina o dešavanjima u Drugom svetskom ratu

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Predstavnici Vlade i Grada poručili su danas, nakon što su položili vence na Groblje oslobodilaca Beograd, da heroji nisu zaboravljeni i da će Srbija uvek biti na strani istine. Odajemo počast herojima koji su dali živote za našu slobodu… »

Pristojno je da se pozdravite s nekim, kažete `dobar dan`

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarišući rukovanje sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem na samitu u Tirani, Vučić je rekao da to ne znači nikakav pomak i da je ``normalno da kad vidite čoveka, da se rukujete``. Beta/MOD… »

Srbi i Albanci moraju da razgovaraju radi budućnosti

Beta video 09.05.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom ocene da nije naišao na podršku EU u rešavanju kosovskog pitanja, ponovio je da mu nije jasno zašto se kada se rešava pitanje Srba i Albanaca poziva ``još 500`` drugih. Beta/MOD… »