Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Obeležen Dan pobede u Kraljevu: Besmrtni puk prošetao gradskim ulicama

Kurir 09.05.2019
Polaganjem venaca na Spomenik otpora i pobede u parku kod Železničke stanice u Kraljevu, kao i manifestacijom „Besmrtni puk“, u gradu na Ibru obeležen je 9. maj, Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu. Posle polaganja venaca predstavnika… »

Ovako teku pripreme u Nišu: Sutra velika parada sa više od 4.000 pripadnika vojske i policije, na probi grmeo Bulevar Nikole…

Kurir 09.05.2019
Velika vojno-policijska parada "Odbrana slobode" biće održana sutra u Nišu povodom Dana pobede nad fašizmom. Pripreme za tu veliku manifestaciju uveliko su u toku, a održana je i proba. Program će početi u 11 sati, a prikazu sposobnosti Vojske… »

Grafiti Smrt fašizmu osvanuli u Novom Sadu: Mlada Vojvodina išarala grad povodom Dana pobede nad fašizmom

Kurir 09.05.2019
NOVI SAD - Grafiti "Smrt fašizmu – Vojvodina Vojvođanima" osvanuli su jutros u Novom Sadu. View this post on Instagram Hvala dedi na pobedi! Smrt fasizmu sloboda narodu! #smrtfašizmu , #vojvodinavojvodjanima, #vojvodinanovisad, #nopasaran A post… »

Venci na Partizanskom groblju: Proslava Dana pobede nad fašizmom

Kurir 09.05.2019
LOZNICA - Loznički SUBNOR obeležio je danas na Partizanskom groblju 9. maj, Dan pobede nad fašizmom. Vence su položili predstavnici Saveza boraca, Socijalističke partije Srbije, Udruženja penzionera i vojnih veterana, Komunističke partije Srbije i… »

Milorad je prvi srpski sajber pastir: Živi u Austriji, a ovce u zavičaju čuva preko kamere i monitora?! Hit u petrovcu na…

Kurir 09.05.2019
Kada počnu da se jagnje, a ja nisam tamo, ne spavam i gledam ih po celu noć... SALCBURG/PETROVAC NA MLAVI - Od kako pamti za sebe, Milorad Milić - Mile iz Petrovca na Mlavi okružen je ovcama i jagnjićima. Pre četiri godine je otkrio jedinstven i… »

Pokrajinska vlada: Mirović u Rusiji na manifestaciji „Besmrtni puk“

Kurir 09.05.2019
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obratio se danas na mitingu u Arhangelsku u Rusiji, povodom obeležavanja 74. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, pod nazivom „U ime mira – ne zaboravimo rat!“. Čestitajući godišnjicu pobede nad… »

Mionica dobija kuću Kolubarske bitke: Da se ne zaboravi podvig srpske vojske u Velikom ratu

Kurir 09.05.2019
MIONICA - U Kulturnom centru Mionice biće izgrađena Kuća Kolubarske bitke, u okviru koje će kroz miltifunkcionalnu postavku na više od 400 kvadrata biti prikazan podvig srpske vojske u Prvom svetskom ratu. Bitka se odigrala na padinama Suvobora… »