Izvor: Mondo/Automobili arhiva vesti 09.05.2019

Hiljade novih kamera snimaće saobraćaj:Evo šta sve mogu

Mondo 09.05.2019
Kamere mogu meriti i brzinu, ali domaći pravilnici to ne dozvoljavaju – za sada. Nove saobraćajne kamere, čije je postavljanje nedavno počelo u Beogradu, a biće i u drugim gradovima, tehnološki su veoma napredne. Prema pisanju magazina SAT, reč… »

Da li će novi Golf biti ujedno i poslednji (foto)

Mondo 09.05.2019
Cena prvog pravog električnog Folksvagena, koji dolazi u "Golfovo dvorište", biće manja od 30.000 evra – i to bez subvencija. Iako Folksvagen u svom portfoliju već ima električne modele, e-Golf i e-Up, oni su bazirani na postojećim modelima, čiji… »

Mala električna Honda će se zvati najkraće moguće

Mondo 09.05.2019
Prema platformi "Electric Vision" svi Hondini evropski modeli do 2025. će imati električni pogon. Honda e – glasi zvaničan naziv malog gradskog modela, koji će biti i prvi potpuno električni automobila ovog japanskog proizvođača. Ovaj model… »

Nova generacija najpopularnijeg BMW-a i kao karavan

Mondo 09.05.2019
Karavan se testira na Nirburgringu. Sedma generacija BMW serije 3 privukla je veliku pažnju na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu, gde je prikazana njena sedan verzija. Mnogi su se pitali kad će stići njegova karavanska verzija. Odgovor je… »

Vozači, usporite: Putari su na svim ovim deonicama

Mondo 09.05.2019
Osim radova, na vožnju će uticati i povremeni pljuskovi. Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Kiša će sigurno uticati na saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Mogući su povremeni pljuskovi, koji će doneti mokar kolovoz, ali i odrone… »

Bekam žestoko kažnjen zbog telefoniranja za volanom

Mondo 09.05.2019
Poznati fudbaler je nedavno uhvaćen i u prebrzoj vožnji. Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Rickett/PA Dejvidu Bekamu je zabranjeno da narednih šest meseci seda za volan, a platiće i kaznu od 750 funti (870 evra) zbog običnog telefoniranja u toku vožnje… »