Izvor: RINA/Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Mraz naneo štetu ranim povrtarskim kulturama i voću

RINA 09.05.2019
Ivanjica - Jutarnje temperature u minusu i obilne kiše koje su ovih dana zahvatile ivanjički kraj, negativno su uticale na razvoj povrtarskih, ali i voćnih kultura. U domaćinstvu Lukovića, u selu Gleđice, usled niskih temperatura, došlo je do… »

Čačanin koristio falsifikovane evre, pa završio iza rešetaka

RINA 09.05.2019
Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su sugrađanina N. R. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela falsifikovanje novca i prevara… »

Formiran Organizacioni odbor Sabora violinista Srbije

RINA 09.05.2019
Gornji Milanovac - Na današnjem sastanku u Gornjem Milanovcu kod predsednika opštine Dejana Kovačevića formiran je Odbor za organizovanje Sabora violinista Srbije, koji će se organizovati ovoga leta u Pranjanima 16, 17, i 18. avgusta. RINA… »

“Čačak bez granica i atletska kraljica” - sve je spremno za početak!

RINA 09.05.2019
Čačak – Grad na Moravi sutra će biti grad sporta jer u 10 časova krosom RTS – a, započinje manifestacija “Čačak bez granica i atletska kraljica”. Interesovanje za najveću smotru atletike u Čačku je izuzetno veliko, pa organizatori… »

Radnici FRA umesto za mašinama, danas su u krevetima ali iz humanog razloga

RINA 09.05.2019
Čačak – Sala u Fabrici reznog alata bila je danas mala da primi sve one radnike koji su želeli dobrovoljno da daju krv. Milomir Minić jedan je od rekordera, jer je u toku svog života krv dao više od stotinu puta. “Učestvujem u akcijama ne samo… »

Branimir Plazinić privrednik 2018. u Čačku

RINA 09.05.2019
Čačak – Forum privrednika Čačka, koji okuplja četiri velika udruženja preduzeća iz ovog grada sa više od 5.000 zaposlenih, danas je obeležio sedmu godinu otkako slavi svoj dan, vezan za datum pobede, i po tradiciji dodelio nagrade najvrednijim… »