Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 09.05.2019

EPILOG DRŽAVNOG UDARA U CRNOJ GORI! Osuđen srpski general Žandarmerije i političari! POLICIJA SPREMNA ZA RAZBIJANJE…

Sandžak haber 09.05.2019
Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević osuđeni su danas na po pet godina zatvora, odlukom vijeća sutkinje Suzane Mugoše, koje je oglasilo krivim sve optužene u slučaju pokušaja terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj… »

Pogledajte susret Vučića i Tačija

Sandžak haber 09.05.2019
Aleksandar Vučić i Hašim Tači rukovali su se danas u prisustvu visoke predstavnice EU Federice Mogherini u Tirani, gdje učestvuju na samitu Procesa Brdo-Brioni. Mogherini je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj se Tači i Vučić rukuju u njenom… »

EU i NATO integracije ključne u oblikovanju budućnosti regiona

Sandžak haber 09.05.2019
U Tirani je u toku sastanak lidera Procesa Brdo-Brioni, na kojem učestvuju predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, bošnjački član Predsjedništva Šefik Džaferović i savjetnik hrvatskog člana Predsjedništva BiH Branimir Јukić… »

SJEĆANJE NA MAJKU SREBRENICE! Plato Hatidže Mehmedović dobija još ljepši izgled FOTO

Sandžak haber 09.05.2019
Manji montažni objekti u ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru su uklonjeni danas jer se na tom delu planira proširenje platoa Hatidže Mehmedović, rečeno je iz Gradske uprave. Kako navode, manji montažni objekti privremenog karaktera su uklonjeni sa… »

Asfaltiran krak Vojkovačke ulice VIDEO

Sandžak haber 09.05.2019
U Novom Pazaru na uređenju novopzarskih ulica radi se na više lokacija. Završeni su radovi na kraku Vojkovačke ulice u naselju Šutenovac, gde je postavljen asfalt u dužini od 250 metara. Meštani Vojkovačke ulice danas su dobili sređen put ispred… »

Sandžačka demokratska partija obradovala građane simboličnim poklonima

Sandžak haber 09.05.2019
Novi Pazar – Sa ciljem da građanima Novog Pazara uljepšaju ramazanske dane aktivisti Sandžačke demokratske partije obradovali su prolaznike na gradskom šetalištu simboličnim poklonima. Oni su razgovarali sa postačima i građanima o značaju… »

Pljakić: Nove konstrukcije i podloga i na drugom košarkaškom terenu

Sandžak haber 09.05.2019
Direktor Sportsko-sajamske ustanove Pendik Enes Pljakić rekao je danas da su i na drugom košarkaškom terenu na Rekreacionom centru zamenjene dotrajale konstrukcije, da je postavljena nova podloga i da sledi parterno sređivanje. “Postavili smo novu… »