Izvor: Sandžak press/Regioni arhiva vesti 09.05.2019

Novopazarci spremni za spektakl protiv Partizana

Sandžak press 09.05.2019
Košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić rekao je danas, uoči utakmice s Partizanom u četvrtom kolu B grupe Superlige, da je dolazak crno-belih velika inspiracija za njegov tim. “Očekujem da svi pružimo maksimum, da odigramo agresivno u odbrani i… »

KALKUTA ILI NOVI PAZAR? Rijeka Jošanica teče i nosi ogromnu količinu smeća (VIDEO)

Sandžak press 09.05.2019
“Jošanica da promeni ime u Plastikanica”, predložio je građanin koji je video količinu đubreta, koju nose reka Jošanica u Novom Pazaru. Snimak na kome se vidi kako reka Jošanica nedaleko od centra Novog Pazara nosi veliku količinu smeća… »

Inspektori poreske uprave oduzeli 2.210 paklica na novopazarskoj pijaci

Sandžak press 09.05.2019
Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, oduzeli su 2.210 paklica cigareta bez akciznih markica. Kako je saopštila… »

Plato Hatidže Mehmedović dobija još ljepši izgled

Sandžak press 09.05.2019
Manji montažni objekti u ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru su uklonjeni danas jer se na tom djelu planira proširenje platoa Hatidže Mehmedović, rečeno je iz Gradske uprave. Kako navode, manji montažni objekti privremenog karaktera su uklonjeni sa… »

Cvijetna preduzetnička priča Dragane Tabašević iz Prijepolja

Sandžak press 09.05.2019
Velika ljubav prema cvijeću bila je jedan od razloga zbog kojih je Dragana Tabašević iz naselja Purića Potok u Prijepolju, sa svojom porodicom počela da se bavi proizvodnjom cvijeća. Ovim poslom počeli su da se bave prije osam godina, a danas… »

Rekonstrukcija sportske sale u OŠ “Milisav Stiković” u Prijepolju

Sandžak press 09.05.2019
Osnovna škola „Milosav Stiković“ u naselju Kolovrat u Prijepolju uskoro će dobiti renoviranu sportsku salu, na šta se čekalo dugi niz godina, jer od 1972. godine kada je škola izgrađena u toj spotskoj dvorani nije bilo renoviranja. Projekat… »

Životom garantuje da je pucao Zekić

Sandžak press 09.05.2019
Beranka Jelena Rovčanin ispričala je juče da je vidjela sugrađanina Marka Zekića kako sa motocikla puca u njenog supruga Edina Šuntića. To je izjavila juče u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Zekiću i Radomiru Đukiću, zbog… »

Opština Nova Varoš izdvojila 9,4 miliona dinara za poljoprivredne podsticaje

Sandžak press 09.05.2019
9,4 miliona dinara je iznos sredstva koja su opredeljena budžetom opštine Nova Varoš za poljoprivrednike u ovoj godini. Poseban akcenat stavljen je na podizanje konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača, a vaziće i neke od najpopularnijih mera iz… »

Prolećne aktivnosti JKP “Lim” Prijepolje

Sandžak press 09.05.2019
Zimska sezona je uspješno završena, a JKP Lim krenulo u prolećne aktivnosti. Naime, do kraja ovog mjeseca, deo postojećih dotrajalih kontejnera u Prijepolju biće zamenjeni novim, kažu u ovom javnom preduzeću, gde je u toku procedura javne nabavke… »

Institut za javno zdravlje: Vodovod Pljevlja ugrozio zdravlje građana

Sandžak press 09.05.2019
Proces samokontorole zdravstvene ispravnosti vode za ljudsku upotrebu ne samo da nije monopolistički dodijeljen Institutu za javno zdravlje (IJZ), već naprotiv – omogućen je svim laboratorijama koje ispunjavaju zakonom predviđene uslove, a… »