Izvor: Studio B arhiva vesti 09.05.2019

Dodik: Niko ne reaguje na Tačijeve izjave o albanskom ujedinjenju

Studio B 09.05.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio da su on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić mogli da održe sastanak o nacionalnom ujedinjenju kao albanski premijer Edi Rama i kosovski predsednik Hašim Tači uoči samita Brdo-Brioni u… »

Svečani marš „Besmrtnog puka“ u Beogradu

Studio B 09.05.2019
Polaganjem venaca, svečanim maršom „Besmrtni puk“ i koncertom na plaotu ispred Skupštine grada Beograda obeležen je dan Pobede nad fašizmom, 9. maj. foto Tanjug „Besmrtni puk“, u kojem su učestovali brojni građani i predstavnici republičke… »

Obeležavanje Dana pobede nad fašizmom

Studio B 09.05.2019
Svečani marš „Besmrtnog puka“ kreće danas od 17 časova ispred Spomen parka oslobodiocima Beograda i kretaće se Ruzveltovom i Bulevarom kralja Aleksandra do Skupštine grada Beograda. Obeležavanje 9. maja, Dana pobede nad fašizmom u Drugom… »

Vanredni tehnički pregled za sva vozila javnog prevoza

Studio B 09.05.2019
Sekretarijat za javni prevoz uputio vanredni zahtev svim prevoznicima u sistemu javnog prevoza da najkasnije do 31. maja obave vanredni tehnički pregled za sva vozila kojima se vrši prevoz putnika, izjavio gradski sekretar za javni prevoz Jovica… »

Ðere posle preokreta izgubio od Čilića u Madridu

Studio B 09.05.2019
Srpski teniser Laslo Ðere porazom od Hrvata Marina Čilića 4:6, 6:3, 6:2 završio je učešće u trećem kolu Mastersa u Madridu. Ðere je uspeo da povede u setovima, u drugom čak i 2:0 u gemovima, a onda je propustio četiri brejk lopte i do kraja… »

Parada spske snage, vojne i policijske moći u Nišu

Studio B 09.05.2019
Na paradi u Nišu, građani će videti do sada najsnažniju paradu spske snage, vojne i policijske moći, najavljuje predsednik Vučić. Povodom Dana pobede, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće 10. maja u Nišu vojno-policijskoj paradi… »

Uplata poreza na imovinu

Studio B 09.05.2019
Rok za uplatu obaveze za drugi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2019. godinu za fizička lica, preduzetnike i pravna lica je 15. maj, saopšteno iz Sekretarijata za javne prihode. Kako se navodi u saopštenju, redovnim i blagovremenim izmirivanjem… »

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Studio B 09.05.2019
Brojnim manifestacijama, obeležen Dan pobede nad fašizmom. Na Groblju oslobodilaca Beograda odata počast žrtvama Drugog svetskog rata. foto Beoinfo Povodom Dana pobede nad fašizmom, na Groblju oslobodilaca Beograda 1944. godine održana državna… »

Penzioneri sa Zvezdare na izletu u Kovačici

Studio B 09.05.2019
Prva grupa penzionera sa Zvezdare na besplatnom jednodnevnom izletu u Kovačici. Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević ispratila je prvu grupu penzionera sa Zvezdare koji su krenuli na besplatan jednodnevni izlet u Kovačicu… »

Jeleni Gajšek novouspostavljena nagrada sa imenom Dragane Ćosić

Studio B 09.05.2019
U šoping centru u Rajićevoj održana je svečana dodela nagrada u organizaciji Beogradskog Fešn Vika. Među laureatima je i naša kaleginica Jelena Gajšek, koja je dobila novouspostavljenu nagradu sa imenom Dragane Ćosić. Godinama su Jelena Gajšek… »