Izvor: Tango Six arhiva vesti 09.05.2019

Er Lingus u saradnji sa ogrankom srpske firme pokrenuo „Apple Pay“ kao novi metod plaćanja na svojoj mobilnoj aplikaciji

Tango Six 09.05.2019
Er Lingus pokrenuo je krajem aprila, u saradnji sa ogrankom srpske firme, opciju „Apple Pay“ kao novi metod plaćanja na svojoj mobilnoj aplikaciji, stoji u saopštenju na sajtu te avio-kompanije. Kako navode, uz porast intenziteta korišćenja Er… »

[POSAO] Aerodromi Srbije zapošljavaju: Raspisan konkurs za 29 radnih mesta na „Moravi“

Tango Six 09.05.2019
Privredno društvo „Aerodromi Srbije“ d.o.o. objavilo je prekjuče javni konkurs za zapošljavanje radnika na neodređeno vreme na aerodromu Morava, saopšteno je na sajtu tog privrednog društva. Rok za podnošenje prijava je 17. maj. Kako navode u… »

Er Srbija i Ministarstvo saobraćaja potpisali Ugovor o pružanju usluge obavljanja avio-prevoza na PSO linijama iz Niša

Tango Six 09.05.2019
Ministarka građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе Zorana Mihajlović i gеnеralni dirеktor Er Srbijе Dankan Nеjsmit potpisali su danas Ugovor o pružanju uslugе obavljanja avio-prеvoza na linijama od javnog interesa sa niškog aerodroma… »

[ANALIZA] Borbene mogućnosti vazduhoplovnih snaga i PVO Pakistana

Tango Six 09.05.2019
Još od sticanja nezavisnosti, nakon podele Britanske Indije 1947. godine, Indija i Pakistan su u gotovo stalnom političkom i vojnom konfliktu. Problemi koji su nastali formiranjem ovih država nikada nisu rešeni a do danas su između njih vođena čak… »