Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 16.05.2019

Robot Titan na otvaranju velikog automatizovanog skladišta kompanije Hell Energy

Nedeljnik 16.05.2019
Futuristički gost, svetski poznat robot Titan, pozvan je da preseče vrpcu na svečanom otvaranju potpuno automatizovanog visokoregalnog skladišta mađarske kompanije Hell Energy koje je u mogućnosti da skladišti 31 hiljadu paleta. S obzirom da je… »

NIS-ovi muzeji otvoreni za posetioce u “Noći muzeja”

Nedeljnik 16.05.2019
Kompanija NIS će i ove godine učestvovati u manifestaciji „Noć muzeja”, jedinstvenom kulturnom spektaklu, i svim zainteresovanim posetiocima devetu godinu zaredom otvoriti vrata svojih muzeja u Novom Sadu i Kikindi. Muzeji NIS-a za posetioce će… »

EKO Serbia nastavlja da stipendira postdiplomske studije u Grčkoj

Nedeljnik 16.05.2019
Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, raspisala je treću godinu za redom konkurs za stipendiranje studenata master studija na Univerzitetu u Pireju i Univerzitetu tehničkih nauka na Kritu. Priliku da studiraju na ovim… »

Potrošači izglasali – Nectar Family najomiljeniji u Srbiji

Nedeljnik 16.05.2019
Mina Tadić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije Nectar Nectar Family proglašen je za najomiljeniji brend u kategoriji „Bezalkoholni napici“, u okviru kampanje „Moj izbor 2019“, u konkurenciji među 930 domaćih proizvoda i brendova u… »

Otvorena jedinstvena benzinska stanica na auto-putu Beograd-Niš

Nedeljnik 16.05.2019
Kompanija NIS otvorila je novu GAZPROM benzinsku stanicu na auto-putu Beograd-Niš kod Velike Plane. Reč je o 21. maloprodajnom objektu NIS-ovog premijum brenda u Srbiji i prvoj benzinskoj stanici u ovom delu Evrope koja je opremljena vrhunskom… »

“Plazma najomiljenija kod potrošača”

Nedeljnik 16.05.2019
Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi U okviru tradicionalne akcije ,,Moj izbor’’ brend Plazma je, od strane potrošača Srbije, dobila Zlatnu plaketu za najomiljeniji domaći proizvod. Plazma je i ove godine izabrana za… »

(VIDEO) Sve je isto, samo Dilana nema: Prvi trejler za nastavak “Beverli hilsa”

Nedeljnik 16.05.2019
Nakon 19 godina od poslednje epizode serije Beverli Hils, snimaju se novi nastavci kultne serije. Sada je objavljen prvi službeni trejler za nove epizode sa istim glavnim akterima. Osim jednog. U najavi vidimo kako omiljenim likovima počinje dan. U… »

“Naravno da hoću”: Boris Džonson će se kandidovati za lidera konzervativaca

Nedeljnik 16.05.2019
Foto: Profimedia Boris Džonson rekao je da će se uključiti u trku za lidera Konzervativne partije nakon što se Tereza Mej povuče sa te pozicije, preneo je BBC. Upitan da li će biti kandidat za predsednika konzervativaca, bivši britanski ministar… »

Jug Radivojević postavljen za v.d. direktora Beogradskog dramskog pozorišta

Nedeljnik 16.05.2019
Foto: Printscreen Reditelj Jug Radivojević potvrdio je za Nedeljnik.rs da ga je Skupština grada Beograda danas imenovala za vršioca dužnosti direktora Beogradskog dramskog pozorišta. “Danas sam postavljen za v.d. direktora BDP na godinu dana, ili… »

“Sitno politikanstvo” ili “strah od mišljenja struke”: Bastać i Mirković o referendumu u opštini Stari grad

Nedeljnik 16.05.2019
Foto: Tanjug Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da referendum koji najavljuje predsednik opštine Stari grad Marko Bastać o radovima u centru grada nije u skladu sa zakonom. “To je sitno… »