Izvor: OK radio arhiva vesti 16.05.2019

Pošao da kreči, od materijala poneo marihuanu

OK radio 16.05.2019
Vranje - Carinici su u saradnji sa policijom, u četvrtak rano ujutru, na graničnom prelazu Preševo, sprečili krijumčarenje gotovo 16 kilograma marihuane. Droga je otkrivena kada je oko 1:45 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen… »

Grad preduhitrio zakon: Dugovi Apoteke pred izmirenjem

OK radio 16.05.2019
Gradsko veće je na svojoj 167. sednici u ovom sazivu usvojilo izveštaj o radu Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje za 2018. godinu sa Finansijskim izveštajem poslovanja koji se rosleđuje gradskom parlamentu na razmatranje i usvajanje. Na snagu je… »

Leskovački roštilj u Solunu

OK radio 16.05.2019
Turistička organizacija grada Leskovca (TOL) je po prvi put u Solunu promovisala svoju turističku ponudu sa posebnim akcentom na najveći i najznačajniji gastronomski festival u reginu “Roštiljijadu” koji će ove godine proslaviti svoj jubilej… »

Vučić se oglasio uoči otvaranja Koridora 10

OK radio 16.05.2019
Vranje - Predsednik Aleksandar Vučić je u sredu, uoči otvaranja celog južnog kraka Koridora 10 u Srbiji, najavljenog za predstojeći vikend, na svom instagram nalogu “ objavio kratak video snimak kojim je podsetio kako su tekli radovi na toj deonici… »

Dan otvorenih vrata u gimnaziji

OK radio 16.05.2019
I ove godine Gimnazija “Bora Stanković" u Vranju organizuje Dan otvorenih vrata koji će se odvijati u prostorijama škole dana u petak 17. maja. - Zadovoljstvo nam je da se i ove godine okupimo i predstavimo program rada Gimnazije, kao i školski… »

Velika akcija ZZJZ: Vranjanci, sarađujte i čuvajte decu i ljubimce

OK radio 16.05.2019
Na području grada Vranja, 18. maja počeće sprovođenje sistematske deratizacije odnosno suzbijanje štetnih glodara, koja bi prema planu, a u zavisnosti od vremenskih prilika, trebalo da se završi za 15 dana, najavio je Zavod za javno zdravlje (ZZJZ)… »

Skupština Kosova usvaja rezoluciju o "genocidu bivšeg režima Srbije"

OK radio 16.05.2019
Skupština Kosova će na današnjoj sednici razmotriti predlog rezolucije o genocidu, zločinu protiv čovečnosti i ratnih zločina koje je kako se navodi, "bivši režim srpske države počinio na Kosovu" i o formiranju "Državne komisije za osnivanje… »

SAD: Tramp zabranio međunarodne telekomunikacione sisteme

OK radio 16.05.2019
Predsednik SAD izdao naredbu kako bi se američka mreža zaštitila od napada „stranih protivnika”, saopštila je Bela kuća. Predsednik Donald Tramp uveo je vanredno stanje kako bi zaštitio američke kompjuterske mreže od napada „stranih… »

Sinišu policija sprečila da se obračuna sa navijačem Lacija (video)

OK radio 16.05.2019
Na snimku se vidi kako trenera Bolonje nekoliko pripadnika policije drži i sprečava da priđe i obračuna se sa navijačem, koji mu je uputio rasističku uvredu. Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović umalo se fizički sukobio sa jednim navijačem… »

Tošić: Radije bih na "Marakanu" nego u Niš

OK radio 16.05.2019
Junak Partizanovog plasmana u finale Kupa Srbije Zoran Tošić izneo je svoj stav o dilemi gde će se igrati meč za trofej. Partizan će Kup braniti 23. maja protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, a za sad zvanični domaćin je Niš. Međutim, jasno je… »