Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 16.05.2019

Isporuka “MIG-ova” Srbiji početkom 2021.

Sandžak haber 16.05.2019
Predsjednik Državnog vojno-industrijskog komiteta Bjelorusije Roman Golovčenko rekao je da će Bjelorusija početkom 2021. godine predati Srbiji modernizovane avione ”MIG 29”, prenosi bjeloruska novinska agencija BELTA. Golovčenko je istakao da se… »

Novi Pazar : maksimalna kazna pedofilu

Sandžak haber 16.05.2019
Novopazarac Živodar Pajović (63) pravosnažno je danas osuđen na pet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja maloletne devojčice, saznaje radio Sto plus. On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela… »

Završena sjednica Predsjedništva SBB-a

Sandžak haber 16.05.2019
Predsjedništvo SBB-a danas je donijelo odluku da će prihvatiti poziv SDA da bude dio vlasti na državnom i federalnom nivou. Kako je nakon sjednice rekla Adisa Arapović, potpredsjednica stranke, kantonalne vlade nisu bile predmet razgovora i Vlada KS… »

SDP: Ugljanin neargumentovano napada

Sandžak haber 16.05.2019
Novi Pazar – Nakon što je na današnjoj konferenciji za novinare predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin izneo niz optužbi na račun potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića koji je ujedno i osnivač SDP-a, iz te stranke stigla je reakcija… »

Gradonačelnik Biševac priredio prijem za najbolje studente

Sandžak haber 16.05.2019
Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac danas je ugostio rektora Državnog univerziteta profesora Miladina Kostića i studente koji su na međunarodnom takmičenju u gradnji mostova od špageta u Mariboru pod nazivom “How strong is the bridge”, na… »

RADE NE STAJU! Radovi u svim delovima grada, centar čaršije dobija sasvim novo ruho, proširuje se plato majke Srebrenice…

Sandžak haber 16.05.2019
Centar Novog Pazara dobiće lepši izgled. U toku je rekonstrukcija pasaža Nove lučne zgrade, uređuju se platoi Srđana Aleksića i Hatidže Mehmedović. Za realizaciju ovih projekata uloženo je preko 70 miliona dinara, a radove je sa saradnicima… »

Besplatna pripremna nastava za upis studenata do sredine juna

Sandžak haber 16.05.2019
Na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru u toku je besplatna pripremna nastava za upis na prvu godinu osnovnih i integrisanih akademskih studija u školskoj 2019/20. godini, koja će trajati do sredine juna. Pripremnom nastavom obuhvaćeni su svi… »

Amela i Elzan pobedili u Prijedoru

Sandžak haber 16.05.2019
Novopazarski atletičari Amela Terzić i Elzan Bibić ostvarili su pobede na današnjoj 26. uličnoj trci u Prijedoru. Terzić je bila najbrža na 2.000 metara, ispred Kenijke Karoline Džebet Korir i trećeplasirane Bojane Bjeljac iz Hrvatske, dok je… »

U Gazi ranjeno 47 Palestinaca

Sandžak haber 16.05.2019
U intervenciji izraelskih vojnika tokom mirnih protesta “Marš za veliki povratak”, koji Palestinci organizuju duž granice s Gazom, ranjeno je 47 Palestinaca. Iz Ministarstva zdravstva Palestine u Gazi potvrđeno je da su izraelski vojnici… »

SKANDAL U RIBARIĆU || NEZAPAMĆENA BAHATOST I NEZAKONITE RADNJE DVOJICE TUTINSKIH POLICAJACA

Sandžak haber 16.05.2019
Više čitalaca i poznanika nam poslednjih par meseci priča o neverovatnim stvarima koje se dešavaju na velikoj raskrsnici u Ribariću (tzv. petlja) gde glavnu reč 24h vode dvojica policijskih službenika PS Tutin. Kriminalna grupa kako ih nazivaju… »