Izvor: Telegraf arhiva vesti 16.05.2019

Beogradski kriminalci uhapšeni u gaćama u dnevnoj sobi (video s lica mesta)

Telegraf 16.05.2019
Osumnjičeni su, u periodu od 2017. godine do hapšenja, instalirali više ilegalnih laboratorija za proizvodnju marihuane na teritoriji Austrije i Češke. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave kriminalističke policije u saradnji sa… »

U Prištini usvojena skandalozna "Rezolucija o genocidu Srbije na Kosovu"

Telegraf 16.05.2019
Na dnevnom redu je bila i rasprava o formiranju državne komisije za uspostavljanje Tribunala za genocid na Kosovu koji bi trebalo da sudi Srbima za ratne zločine. U Skupštini tzv. Kosova poslanici su usvojili rezoluciju o "Genocidu Srbije na Kosovu" o… »

Pet puta veće kazne za bahate vozače: 25.000 dinara za parkiranje na šinama, pešačkom prelazu...

Telegraf 16.05.2019
Ova odluka usvojena je na sednici Skupštine grada Beograda. Na sednici Skupštine grada Beograda usvojena je izmena odluke o komunalnom redu koja će omogućiti da bahati vozači plaćaju kaznu pet puta veću nego do sada. Prema toj izmeni, vozači koji… »

Nastavljena potraga za dečakom u BiH: Porodica sumnja da ga je zatrpao pesak na ušću Bosne

Telegraf 16.05.2019
Dečak je u ponedeljak upao u nabujali potok kod Žepča. Potraga za dečakom iz Begovog hana, koji je pre dva dana upao u nabujali potok, nastavljena je danas, a porodica sumnja da je zatrpan peskom na ušću u Bosnu. Meštani Begovog Hana potpomognuti… »

Brnabić na sastanku sa šefom Misije MMF: Očekivani rast BDP-a za ovu godinu, ostaje 3,5 odsto

Telegraf 16.05.2019
Šef misije MMF Jan Kes Martejn je pohvalio odlične rezultate po pitanju stranih direktnih investicija, koje su ove godine u prva četiri meseca iznosile 1,2 milijarde evra, što je bolji rezultat nego prošle godine. Predsednica Vlade Ana Brnabić i… »

Dva policajca iz Uba i jedna žena uhapšeni zbog falsifikovanja novčanica: Pokušali da prikriju dokaze, ali su ipak dolijali

Telegraf 16.05.2019
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole u saradnji sa Posebnim odeljenjem za… »

Gradonačelnik Novog Sada primio ambasadora Belgije: Inteziviranje saradnje između srpskih i belgijskih kompanija (foto)

Telegraf 16.05.2019
Vučević im je tom prilikom poželeo srdačnu dobrodošlicu u Omladinsku prestonicu Evrope 2019. i izrazio zadovoljstvo njihovom prvom zvaničnom posetom gradu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ambasadora Кraljevine Belgije NJ.E… »

Raspisana međunarodna poternica za Benedijem Đukanovićem zbog ubistva biznismena Krunića

Telegraf 16.05.2019
MUP RS apeluje na sve građana da, ukoliko primete osobu ili vozilo s fotografije, da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili na dežurni broj 122. Interpol u Sarajevu raspisao je međunarodnu poternicu za Benedijem Đukanovićem, osumnjičenim… »

"Građanski forum" tražio da se prekine sa izgradnjom gondole na Kalemegdanu, Vesić im odgovorio: To što sad radite je…

Telegraf 16.05.2019
Većina onih koji sada govore o gondoli nisu reč rekli kada je donesen ovaj plan - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda. Gradska skupština odbacila je danas predlog šefa odborničke grupe “Građanski demokratski forum - inicijativa žena… »

Uhapšen "snajperista" koji je pucao na Novosađane iz vazdušne puške: Milan (19) rukovao oružjem kao da je igračka i…

Telegraf 16.05.2019
On je 5.maja oko 19.35 iz svog stana u Novom Sadu ispalio projektil iz vazdušne puške. Zbog sumnje da je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana, uhapšen je Milan J. (19) iz Novog Sada… »