Izvor: Beta video arhiva vesti 02.11.2019

Protest: Spasimo Savski most, otpor zagadjenju kulture i vazduha

Beta video 02.11.2019
BEOGRAD - Protest ``Jedan od pet miliona``, koji je večeras počeo 48 put. u centru Beogada, zamišljen je kao otpor ``zagadjenju`` kulture i vazduha i trebalo bi da bude završen kod Savskog, tramvajskog, mosta čije je izmeštanje najavila gradska… »

Živković: Dodjite 15. novembra u Bor da nam pružite podršku i pomoć

Beta video 02.11.2019
BEOGRAD - Učesnica protesta Irena Živković pozvala je okupljene da 15. novembra dodju u Bor gde, kako je rekla, ``nije u toku zagadjenje već zločin``. ``Ne plaše se odgovorni krivičnih prijava koje ćemo podneti, već vas koji ste na ulici. Zato… »

Stefanović obišao policijsku stanicu u Guči

Beta video 02.11.2019
GUČA -Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je obišao policijsku stanicu u Guči i razgovarao sa načelnikom i policijskim službenicima o rezultatima i uslovima rada. (pokrivalice)Beta/MUP… »

Zavrešen 48 protest Jedan od pet miliona na Savskom mostu

Beta video 02.11.2019
BEOGRAD - Učesnici protesta ``Jedan od pet miliona`` poručili su sa Savskog mosta u Beogradu da neće dozvoliti vlastima da ga sruše. (pokrivlaice)… »

Protesti na ulici daju rezultate i njihove učesnike ne može niko zastrašiti

Beta video 02.11.2019
BEOGRAD - Student Fakulteta organizacionih nauka (FON) Moma Kovačević rekao je da dekan tog fakulteta Milija Suknović nije dopustio da se, po predlogu profesora, glasa o tome da li je doktorat ministra finansija Siniše Malog plagijat. On je dekanu… »