Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 02.11.2019

Oblačno, vetrovito i toplije, najviša dnevna u NS oko 16°C

Moj Novi Sad 02.11.2019
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i suvo vreme uz manji porast dnevne temperature. Ponegde je moguća i kratkotrajna kiša, naročito uveče i u toku noći. Meteorolozi upozoravaju… »

DOM ZDRAVLJA: Od ponedeljka nova grupa za odvikavanje od pušenja

Moj Novi Sad 02.11.2019
Nova radna grupa za odvikavanje od pušenja će se formirati 4. novembra u Domu zdravlja "Novi Sad", u ambulanti u Rumenačkoj 102. Odvikavanje traje pet dana i besplatno je, a grupa će biti formirana u ponedeljak u 18 časova. Možete se prijaviti na… »

"BLIC": Novosadska potrošačka korpa teža od beogradske

Moj Novi Sad 02.11.2019
U manjim gradovima, troškovi života su niži, ali su manje i zarade, kao i kupovna moć građana. Beograd i Novi Sad su jedina dva grada iznad republičkog proseka kada su u pitanju zarade i potrošačka korpa. Prema istraživanju "Blica" i zvaničnim… »

ISTRAŽUJEMO: Koja su to idealna mesta za šetnju po Novom Sadu?

Moj Novi Sad 02.11.2019
Novosađani su, do nedavno, uživali u Miholjskom letu, te su koristili svaki trenutak za šetnju po prirodi. Ipak, stigla je prava jesen, ali to ne znači da svoje slobodno vreme treba da provedete zatvoreni u četiri zida. Lekari smatraju da je šetnja… »

Strah prošao posle tri dana: Kiša i vetar smanjili zagađenje ali to nije rešenje

Moj Novi Sad 02.11.2019
Kad vazduh koji dišemo počnemo da vidimo – to je jasan znak da postoji problem. Poslednjih dana, vazduh je bila glasnija i vidljivija tema nego inače. Direktorka Svetskog fonda za prirodu za Srbiju Duška Dimović izjavila je za RTS da je problem… »

BUDI DAVALAC KRVI: Mobilne ekipe od nedelje u Novom Sadu, Pančevu, Staroj Pazovi...

Moj Novi Sad 02.11.2019
Krv je potrebna – uvek i stalno. Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građanke i građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu: Ponedeljak, 4. novembar – Akcije dobrovoljnog davanja krvi… »

Protest "Krova nad glavom" u ponedeljak ispred Pravnog fakulteta

Moj Novi Sad 02.11.2019
U ponedeljak, 4. novembra, Združena akcija "Krov nad glavom" Novi Sad održaće protest "Stop represiji države" kod fontane ispred Pravnog fakulteta sa početkom u 16 sati. Kako navode iz ove organizacije, rok za odgovor i ispunjenje tri zahteva koje su… »