Izvor: N1 Info/Balkan arhiva vesti 02.11.2019

Zemljotres jačine 5,1 stepen u blizini Mrkonjić Grada, osetio se i u Sarajevu

N1 Info 02.11.2019
Zemljotres jačine 5.1 stepeni po Rihterovoj skali zabeležen je u blizini Mrkonjić Grada, javlja EMSC. Podrhtavanje tla osetilo se u Sarajevu, Zenici, Bugojnu, Banjaluci, Gornjem Vakufu-Uskoplju, Travniku i okolnim mestima, a EMSC mapa pokazuje da se… »

Uhapšeni crnogorski inspektori koji su snimljeni da uzimaju mito

N1 Info 02.11.2019
Građevinski inspektori Zoran Bošković i Vladan Juretić uhapšeni su u subotu ujutru pošto je pre dva dana objavljen snimak kako reketiraju jednog lokalnog biznismena, a zbog čega je ostavku podneo resorni ministar. Inspektorima se na teret stavlja… »

Dodiku migranti liče na kolonizatore

N1 Info 02.11.2019
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da mu migranti sve više deluju kao kolonizatori koji nisu samo u prolazu, već je neko planirao da u Bosni i Hercegovini i ostanu. On je predložio da migranti i novac koji nudi EU ostalim državama za… »

Bugarska uputila protestnu notu Francuskoj zbog izjave Makrona

N1 Info 02.11.2019
Bugarska je uputila protestnu notu Francuskoj zbog izjave predsednika Emanuela Makrona francuskom nedeljniku u kojoj se pominju "bugarske ilegalne filijale", saopštilo je bugarsko Ministarstvo inostranih poslova. "Šefica bugarske diplomatije Ekaterina… »