Izvor: Niške vesti arhiva vesti 02.11.2019

Uhapšen mladić iz Niša u čijem je stanu policija pronašla drogu

Niške vesti 02.11.2019
S. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. „Policija je stanu osumnjičenog pronašla oko 61 gram marihuane, 20 tableta MDMA, kao i vagicu sa tragovima… »

Besplatni preventivni pregledi u Domu zdravlja i Kliničkom centru

Niške vesti 02.11.2019
U specijalističkim ambulantama Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Niš, koje se nalaza u prizemlju zgrade nekadašnje hirurške klinike specijalisti oftalmologije obavljaće preventivne preglede vida. Na spratu iznad, u specijalističkim… »

„Vaskrs na Moglenu“ premijerno večeras u Narodnom pozorištu

Niške vesti 02.11.2019
Tekst i režiju potpisuju prvaci drame niškog Narodnog pozorišta Aleksandar Mihailović i Dejan Cicmilović. Predstava se realizuje u produkciji „Niški svici“, uz podršku Ministarstva kulture Republike Srbije. Oslanjajući se na događaj opisan u… »

Bivši rektor vozio 600 kilometara sa infarktom. Život mu spasio dr Zoran Perišić

Niške vesti 02.11.2019
Hrabrost je ponekada strah od nepoznatog…ali je tačno da je hrabrost odlika kvaliteta nekih ljudi koji „znaju“ da je rizik sastavni deo repertoara života… To mi našim životima i pokazujemo.. Bio je petak 13. septembar, započinje svoju priču… »

OLIMPIJSKI PLAMEN U NIŠU

Niške vesti 02.11.2019
U staroj i veoma prometnoj Dušanovoj ulici u Nišu, pod brojem 35., već više decenija postoji svim Nišlijama dobro poznata bravarska radnja Sokolac. Radnju je na istom mestu gde se i danas nalazi osnovao dleke 1937. god, čuveni Vojislav V… »