Izvor: OK radio arhiva vesti 02.11.2019

Sednica Parlamenta privrednika u BAT-u: Ljudi su vrhunski resurs (foto) Foto Galerija

OK radio 02.11.2019
Parlament privrednika Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga održao je u Vranju tematsku sednicu, na kome se razgovaralo o ulozi menadžmenta u upravljanju resursima. Domacin šeste tematske sednice Parlamenta privrednika Regionalne… »

Užasno mučenje psa: Polili ga vrelom vodom, pas zadobio strahovite opekotine

OK radio 02.11.2019
Pre nekoliko dana u samom centru Novog Sada došlo je do jezivog mučenja uličnog psa. Pre nekoliko dana u samom centru Novog Sada došlo je do jezivog mučenja uličnog psa. Mučenje se dogodilo u okolini Stražilovske ili Radničke ulice. Pas je inače… »

Gde se najviše spava, radi najmanje, a živi najduže?

OK radio 02.11.2019
Poslednjih godina dosta se priča o ravnoteži između posla i privatnog života, a uspostavljanje tog balansa se često čini nedostižnim, posebno imajući u vidu visoke troškove života u većini velikih gradova. Teško je odrediti šta tačno čini… »

Đoković danas u polufinalu Pariza protiv Dimitrova

OK radio 02.11.2019
Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas će od 14 časova, u polufinalu Mastersa u Parizu, igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova. Đoković se juče na impresivan način plasirao u polufinale Pariza, pošto je savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa… »

Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz "Brilijantina"

OK radio 02.11.2019
Olivija Njutn Džon nada se da će prodajom predmeta iz svoje duge karijere na aukciji sakupiti novac za lečenje od raka. Na aukciji će biti ponuđena I crna kožna jakna koju je nosila u filmu "Brilijantin". Aukcija se održava na Bevrli Hilsu, a jakna… »

RIK: Izmenama pravila do transparentnijeg izbornog procesa

OK radio 02.11.2019
Za troškove redovnih parlamentarnih izbora za sledeću godinu izdvojeno je 9,9 miliona evra, kaže Vladimir Dimitrijević, predsednik RIK-a. Od toga, 37 miliona dinara biće izdvojeno za obuku članova biračkih odbora, kako bi se unapredio izborni… »

Peking dobio dozvolu: Kina može da uvede sankcije na robu iz SAD

OK radio 02.11.2019
Kina može da uvede sankcije na robu iz SAD u vrednosti do 3,6 milijardi dolara godišnje zbog anti-damping regulativa kojim su prekršena pravila Svetske trgovinske organizacije (STO). Navedeni slučaj datira iz 2014. godine i nije povezan sa trenutnim… »

Ronaldova majka: Moj sin je žrtva mafije

OK radio 02.11.2019
Majka Kristijana Ronalda je izjavila da je njen sin žrtva mafije u fudbalu. Dolores Aveiro je za portugalsku A Bolu govorila o "mračnim silama u fudbalu". "Postoji mafija. Ako gledate šta se događa, videćete da se radi o mafijaškom poslu. Da je moj… »

Još ima vremena: Prijave za vranjski LAF do 8. novembra

OK radio 02.11.2019
U toku je Javni konkurs za izbor članova radnog tela za praćenje sprovođenja Lokalnog antikorupcijskog plana – Lokalnog antikorupcijskog foruma grada Vranja (LAF). Konkurs je raspisala Komisija za izbor članova tela za praćenje primene LAP-a kojim… »

Mesec dana od početka protesta: Nema razumevanja za zahteve boraca (foto) Foto Galerija

OK radio 02.11.2019
Ni posle četiri nedelje od početka mirnih protesta ispred Skupštine Srbije ratnih veterana i ratnih vojnih invalida, nema pomaka u rešavanju zahteva, koji se tiču ostvarivanja njihovih ljudskih prava i rešavanja problema sa kojima se sreću u… »