Izvor: RINA/Regioni arhiva vesti 02.11.2019

Industrijska zona u Priboju spremnija za investitore: Obzbeđeni bolji uslovi iz sredstava EU

RINA 02.11.2019
Priboj - U industrijskoj zoni završeni su radovi na rekonstrukciji postojeće i izgradnji nove vodovodne i hidrantske mreže što je dodatno unapredilo uslove za poslovanje i privlačenje novih investitora. Radovi koje je finansijski podržala Evropska… »

Todorović novi poverenik SNS, Janjušević: Niko se nije rodio sa funkcijom radimo najbolje za građane

RINA 02.11.2019
Čačak - Milun Todorović novi je poverenik Srpske napredne stranke u Čačku, a do sada su taj posao obavljali Marko Parezanović i Igor Trifunović. “Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, imenovao je Todorovića za novog poverenika. Tako smo pokazali… »

Stefanović obišao Lučane: Dragačevci poštuju zakon (FOTO)(VIDEO)

RINA 02.11.2019
Lučani – Ministar unutrašnjih poslova u Vldi RS, Nebojša Stefanović, obišao je PU u Lučanima i naglasio da je u ovoj opštini smanjen broj krivičnih dela, što potvrđuje, kako je istakao ministar, da se vredan i požrtvovan rad policije isplati… »

Sudar u Kotraži, povređeni prebačeni u bolnicu

RINA 02.11.2019
Ivanjica – U selu Kotraža, na putu Čačak – Ivanjica oko 09 časova i 30 minuta dogodio se direktan sudar dva vozila. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač automobila “alfa romeo” krenuo u preticanje na mestu na kom to nije… »

Srah svakog Srbina: Da li će nas stvarno ubiti promaja (FOTO)

RINA 02.11.2019
Čačak – Ne živite u Srbiji ako nikad niste čuli rečenicu – ubi me promaja, i iako je poznato da se Srbi ne plaše skoro ničega sa “strahom” od ovog fenomena susrećemo se svakodnevno. “Mogu da se iskrive usta, da se oduzme deo tela, može… »

Hajdučica na kombajnu: U sedmoj deceniji vozi “Zlatka” i tako planira bar još 20 godina (FOTO)

RINA 02.11.2019
Velika Plana – Da je žena stub porodice, svojim životom potvrđuje Dušanka Petković iz sela Guberaš kod Velike Plane, koju najčešće možete videti na kombajnu ili traktoru iako je zagazila u sedmu deceniju. „Kombajn Zlatko je pozlatio svoje… »

Lažno se predstavljao i uzeo 37.000 hiljada evra

RINA 02.11.2019
Kraljevo - Zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela prevare na području Kraljeva i Trstenika pripadnici Policijske uprave Kraljevo uhapsili su J.M.(51) iz Beograda. On je od marta do septembra ove godine, lažno se predstavljajući, doveo u… »

Životi radnika najvažniji, očekujemo izveštaje nadležnih o pogibiji radnika

RINA 02.11.2019
Od svih građevinskih firmi koje rade u Srbiji očekujemo da zaštite živote i zdravlje radnika i poštuju sve propise u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Ljudski život je svetinja i zaštita radnika mora biti na prvom mestu prilikom realizacije… »

Užičani udahnuli život prirodi: Pet hektara novih zelenih površina (FOTO)

RINA 02.11.2019
Užice - Projekat „Udahnimo život prirodi“ vredan 1.7 miliona dinara realizuje se sredstvima Ministarstva za zaštitu životne sredine i Grada Užica. Ukupna površina parcela koje se pošumljavaju na teritoriji šireg gradskog jezgra je 5,22… »