Izvor: Telegraf arhiva vesti 02.11.2019

Pojačane mere bezbednosti u Češkoj zbog utakmice sa tzv. Kosovom i straha od srpskih zastava

Telegraf 02.11.2019
I policija i obaveštajne službe plaše se da bi na utakmici mogli da se pojave politički transparenti sa porukama poput "Kosovo je Srbija" ili srpske zastave. Policija i bezbednosne službe spremaju vanredne pojačane mere bezbednosti u strahu da na… »

Sa stomakom do zuba zaplesala trbušni ples, a onda i sa bebom u naručju

Telegraf 02.11.2019
Jedni je osuđuju, dok joj se drugi dive. Šta vi mislte?! Saru Lin, koja se bavi trbušnim plesom godinama, trudnoća nije omela da ipak zapleše i to sa stomakom do zuba. Ona je na ovaj način želela da motiviše sve mame, ali ipak je bilo i onih koje… »

"Jezivo je, predsedniče"! Amerikanci dočekali Noć veštica sa zastrašujućim dugom

Telegraf 02.11.2019
Državni dug nadmašuje zastrašujućih 23 biliona dolara, dok se Trump hvali. Predsednik SAD Donald Tramp pozdravio je najnoviji izveštaj o tržištu rada i njegov pozitivan efekat na berze, a istovremeno, kritičari su ga napali zbog njegovog… »

Trampov specijalac za Balkan sledeće nedelje u Beogradu: U fokusu dijalog Beograda i Prištine

Telegraf 02.11.2019
Tema razgovora biće značaj povratka dijalogu Beograda i Prištine, kao i druga pitanjia od regionalne važnosti - rečeno je u ambasadi SAD. Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi sledeće nedelje… »

Tijana Bogdanović osvojila evropsku bronzu u Bariju

Telegraf 02.11.2019
Novi veliki uspeh za srpsku tekvondistkinju. Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je danas bronzanu medalju na Ekstra Evropskom prvenstvu u Bariju do 53 kilograma. Ona je na turniru G4 kategorije savladala Anu Taslak iz Hrvatske… »

Razveo se, banka mu je uzela stan, razboleo se, ali se ne predaje: Ispovest Sandra iz Prslook benda

Telegraf 02.11.2019
- Imao sam simptome, mnogo sam pio vode, grčili su mi se mišići, smršao sam, imao sam 60 kilograma na visinu od 190 cm - pričao je Sandro. Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro iz "Prslook benda", bio je muzička zvezda devedesetih, a život ga… »

Paušalci vs. IT, nova runda: Šta donose izmene zakona i da li će zaista preduzetnici biti pogođeni?

Telegraf 02.11.2019
"Pavi preduzetnici neće biti pogođeni primenom ovog zakona, jer imaju svoje klijente i u skladu sa ostvarenim prihodima plaćaju porez paušalno ili po prometu. Porez se ne povećava", rekli su u DIS za naš portal. Već neko vreme vode se diskusije… »

Direktor jednog od najvećih startapa za Telegraf Biznis otkriva kako da ga ubedite da vam da 50.000€

Telegraf 02.11.2019
Ukoliko postoji srpski preduzetnik koji ima problem koji on ili ona rešavaju i imaju brojke koje pokazuju da je rešenje ubedljivo, spreman sam da uložim, kaže u razgovoru za naš portal Gary Stewart. Gotovo svi danas govore o startapima i njihovom… »

Štucala je bez prestanka 12 godina, a onda su doktori napokon otkrili uzrok tome

Telegraf 02.11.2019
Majka koja je svakog dana štucala najmanje sto puta nakon više od deset godina dobila je odgovor za svoje stanje. Lisa Graves iz britanskog Linkolna je od 2008. neprekidno štucala, a koliko god su njeno stanje lekari proglasili bezazlenim, nju je… »

"Poznavala sam Kiću, ok je momak": Ispovesti radnika iz ulice gde je ubijen navijač, dan posle

Telegraf 02.11.2019
- Poznajem Kiću i sve te momke, nismo bili bliski, ali se uvek lepo jaljamo jedni drugima, jer ja radim u balonu. Okej su momci. Strašno je i što su deca u tom trenutku imala trening - rekla je radnica balona. U brutalnoj sačekuši sinoć oko 20.30… »