Izvor: Vesti online/Politika arhiva vesti 02.11.2019

Palmer: Stranim investicijama do sporazuma Beograda i Prištine

Vesti online 02.11.2019
Specijalni predstavnik američkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je da bi nove ekonomske mogućnosti i strane investicije na KiM i u Srbiji mogle olakšati postizanje konačnog sporazuma u dijalogu o normalizaciji odnosa… »

Palmer se na Kosovu viđao sa Srbima lojalnim Prištini

Vesti online 02.11.2019
Američki zvaničnik Metju Palmer, koji boravi na Kosovu i Metohiji, sastao se u Lapljem Selu sa liderima Samostalne liberalne stranke Slobodanom Petrovićem i koalicije Sloboda Nenadom Rašićem na ručku u jednom restoranu, objavio je Pink. Reč je o… »

Vučić odgovara Palmeru: Ovo me podseća na šalu!

Vesti online 02.11.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga nedavne izjave zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD Metjua Palmera o Kosovu i Metohiji „podsećaju na šalu“. – Ako je sve tako kao što je rekao Metju Palmer, i to na Kosovu, gde sam… »

Komunističke pristalice oskrnavile i išarale spomenik nastradalim žrtvama iz 1944.

Vesti online 02.11.2019
Spomen-obeležje „Kraljeva česma“ u Lisičjem potok u Beogradu, podignuto u znak sećanja na ubijene Beograđane 1944. godine, noćas je oskrnavljeno, što su najoštrije osudili Srpski pokret obnove (SPO) i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS)… »

Na Kosovu opljačkana srpska crkva

Vesti online 02.11.2019
Nepoznata lica obila su vrata crkve „40 Sevastijskih mučenika“ u selu Drajkovce, u Štrpcu i iz nje odnela za sada nepoznatu količinu novca u noći između 31. oktobra i 1. novembra, rekao je komandir policijske stanice u Štrpcu, Dragan Ivanović… »

Tači, Veselji i Kurti poseduju srpski pasoš

Vesti online 02.11.2019
Većina albanskih političara sa Kosova i dalje ima srpsko državljanstvo, pa tako naš pasoš imaju Hašim Tači, Aljbin Kurti, Kadri Veselji, Vjosa Osmani, piše Blic. Kako navodi Blic, Vljora Čitaku nije jedina albanska političarka sa Kosova koja se… »