Arhiva vesti 17.07.2020

Korona i u Srbiji nema milosti! Dr Stevanović obajsnio zašto muškarci imaju teže kliničke slike!

Pravda 17.07.2020
Od 20.109 pacijenta kod kojih je trenutno registrovan korona virus većinu čine muškarci, kazali su članovi Kriznog štaba na današnjoj konferenciji za štampu. Odnos žena i muškaraca, kada je reč o obolelima od korone, iznosi 40 naprema 60 odsto… »

Korona nema kočnice! Zaraženo više od 14 miliona ljudi: Za samo 72 sata obolelo više od milion!

Kurir 17.07.2020
Pre samo tri dana, broj zaraženih koronavirusom u svetu premašio je 13 miliona, da bi danas dostigao 14 miliona. Prema podacima sajta Worldometer, za poslednja 72 sata, obolelo je još milion stanovnika zemaljske kugle. Rekordan broj od 12 miliona… »

Uživo: Krizni štab o novim merama

Mondo 17.07.2020
U 15 časova počinje nova konferencija za medije povodom epidemije kovida-19. U 15 časova počinje nova konferencija za medije povodom epidemije kovida-19. Srbija i dalje vodi borbu sa korona virusom. Epidemija koja je prisutna u zemlji još od početka… »

Ispovest svedoka nesreće kod Prijepolja: Uplakani dečak, skroz mokre odeće, uporno je ponavljao moja sestra je u vodi, neću…

Večernje novosti 17.07.2020
U TEŠKOJ nesreći kod Prijepolja, kada je auto sleteo u Lim, uspeli su da se spasu otac Ivica D. i sin Leo, dok devojčica Klara (11), koja je sa njima bila u kolima, na žalost nije uspela da se spase. M.O, vozač kamiona, naišao je samo nekoliko… »

Nastavljene konsultacije o vladi: Predsednik Vučić se sastao sa Šapićem (foto)

Večernje novosti 17.07.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas konsultacije za formiranje nove Vlade sastankom sa predsednikom SPAS-a Aleksandrom Šapićem. Aleksandar Šapić je predvodio izbornu listu "Aleksandar Šapić-Pobeda za Srbiju". Šapić je u zgradu… »

Kon: Beograd i dalje najveći potencijalni rizik

Slobodna Evropa 17.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je Beograd i dalje mesto najvećeg potencijalnog rizika širenja epidemije korona virusa, navodeći podatke od pre par dana po kojima je od ukupnog broja obrađenih uzoraka iz glavnog grada u Institutu Torlak… »

EPS nije podneo zahev za promenu cene struje

B92 17.07.2020
Beograd -- Agencija za energetiku Srbije danas je saopštila da joj nije dostavljen zahtev Elektroprivrede Strbije (EPS) za promenu cene struje. Po pisanju današnjeg "Blica", Agencija za energetiku ovih dana trebalo bi da donese odluku o poskupljenju… »

Šta je rekao Lajčak nakon sastanka lidera Beograda i Prištine?

B92 17.07.2020
Brisel -- Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak kaže da je zadovoljan nakon sinoćenjeg sastanka lidera Beograda i Prištine. On je izjavio da se na prvom fizičkom sastanku nastavka dijaloga razgovaralo o pitanjima… »

Makron uoči samita EU: Trenutak istine za Evropu

Novi magazin 17.07.2020
Samit Evropske unije (EU) o planu ekonomskog oporavka je "trenutak istine za Evropu", izjavio je danas francuski predsednik Emanuel Makron. "Preživljavamo zdravstvenu krizu bez presedana, ali i ekonomsku i socijalnu. Potrebno je mnogo više solidarnosti… »

Novih 88 slučajeva u Zlatiborskom okrugu, preminule četiri osobe iz Priboja VIDEO

B92 17.07.2020
Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 88 novih slučajeva pozitivnih. Kako navode u novom izveštaju, od posledica koronavirusa preminulo je još četiri osobe iz Priboja. Od… »