Arhiva vesti 19.11.2020

AKTUELNO: Čak 6.109 slučajeva korona virusa, preminulo 29 osoba

RTV pre 10 dana
BEOGRAD, NOVI SAD - U Srbiji u poslednja 24 sata potvrđeno je 6.109 slučajeva korona virusa, a preminulo je 29 osoba. Na respiratorima je 186 pacijenata. Testirano je 18.980 osoba, ukupno 1.561.109. Na respiratorima se trenutno nalazi 186 pacijenata… »

Epidemija u Srbiji – za dva dana zaraženih kao za prva tri meseca

RTS pre 11 dana
Od početka pandemije u Srbiji je od virusa kovid-19 obolelo 97.988, a preminulo 1.081 osoba. Samo u utorak i sredu imali smo ukupno 10.607 novozaraženih, koliko smo imali ukupno za prva tri meseca epidemije. 19. 11. 2020. 14:33 U Rasinskom okrugu 106… »

Vučić: Patrijarh Irinej u teškom stanju, ali je bolje, živ je i intubiran

Glas Amerike pre 11 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak popodne da je poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Irinej u teškom stanju, ali da je živ i da je intubiran. "Hvala Bogu živ je i bio je u boljem stanju pre tri, četiri sata. Sada je to… »

Nemanja Vidić kritikovao rukovodstvo FSS: Dosta više, sram vas bilo!

RTV pre 10 dana
BEOGRAD - Bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić oglasio se saopštenjem u kome je kritikovao rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije (FSS) nakon neuspeha u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo. "Dosta više! Imam potrebu da kažem ono… »

Korona i dalje bukti u Kraljevu: Preminuo jedan pacijent, novozaraženih 112

Kurir pre 10 dana
Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kraljevo, od 203 uzorka brisa uzeta u zdravstvenim ustanovama na području grada Kraljeva, među kojima je bilo i 8 kontrolnih, novoregistrovanih pozitivnih je 112. Ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na… »

Kazne FSS stigle na adresu vazure i tončeva: Evo koliko će morati da plate funkcioneri, a direktoru Partizana preti i zabrana…

Blic sport pre 10 dana
izrekla je žestoke kazne čelnicima i , i . Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, kažnjen je novčano 200.000 dinara i uslovno tri meseca na godinu dana zabranom vršenja funkcije zbog izjave posle utakmice Partizana i Crvene zvezde, kada je… »

Broj pacijenata sa respiratornim problemima u Paraćinu i dalje raste : Kovid ambulanta preseljena u posebnu zgradu

Večernje novosti pre 10 dana
ČAK 135 pregleda obavili su lekari kovid-ambulante Doma zdravlja u Paraćinu za protekla 24 sata, od čega se 45 pacijenata prvi put javilo sa respiratornim problemima, a 90 je bilo kontrola. Urađeno je 18 uzorkovanja za PCR test i brisevi su poslati… »

Albanci sa ličnim kartama mogu u Srbiju

Politika pre 11 dana
Vlada Srbije usvojila je danas odluku kojom se omogućava državljanima Republike Albanije ulazak na teritoriju Republike Srbije bez putne isprave, sa važećom biometrijskom ličnom kartom. Ova odluka rezultat je potpisanog međudržavnog sporazuma… »

Vežba "Obruč 2020" - helikopteri, antiterorističke jedinice na Novom Beogradu

N1 Info pre 10 dana
Antiteroristička taktičko-pokazna vežba Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) "Obruč 2020" održana je na Novom Beogradu. Izvor: N1 U vežbi ispred Palate Srbija učestvovali su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije… »

Vučić: Patrijarh Irinej - veliki čovek srpske crkve i naroda

RTV pre 11 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas Svetom arhijerejskom sinodu Srpske pravoslavne crkve telegram saučešća povodom smrti patrijarha srpskog Irineja, u kojem navodi da je patrijarh Irinej bio veliki čovek srpske crkve… »