Izvor: InfoLIGA arhiva vesti 08.01.2021

Sneg u višim predelima Ivanjice do pola metra (FOTO)

InfoLIGA 08.01.2021
Sneg koji pada od juče u planinskim predelima ivanjičke opštine dostigao je visinu do 40 centimetara. Kako saznajemo u preduzeću AD ’’Putevi’’ Ivanjica, na Odvraćenici ga ima i preko pola metra i taj putni pravac jedini je bio neprododan… »

JKP “Ivanjica“ apeluje na stanovnike naselja Šljivići da racionalno koriste vodu

InfoLIGA 08.01.2021
JKP Ivanjica tokom prethodnih dana uočilo je da je nivo vode u rezervoaru naselja Šljivići počeo da opada. Nivo rezervoara bio je nepromenjen do 6. januara kada je, verovatno zbog povećane potrošnje vode tokom praznika, količina iste počela da se… »

Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći (FOTO)

InfoLIGA 08.01.2021
Na magistralnom putu Arilje- Ivanjica, u mestu zvanom Klisura, nešto posle 15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke Golf prešao na suprutnu stranu i udario u sanitet Hitne službe Ivanjica. Vozač i medicinska sestra koji su… »

Potpisani ugovori za rekonstrukciju atarskih i nekategorisanih puteva (VIDEO)

InfoLIGA 08.01.2021
Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, potpisao je ugovore za izvođenje radova na atarskim i nekategorisanim putevima u četiri mesne zajednice. U pitanju su Prilike, Brusnik, Pridvorica i Međurečje. Po prvi put radovi na uređenju puteva… »

Neuporedivo u odnosu na prethodne godine- Ivanjičani ovako obeležili Božić (VIDEO)

InfoLIGA 08.01.2021
Ivanjičani su uvek na jedinstven način proslavljali jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika- Božić. Svake godine od ranog jutra kafići i ulice pune su ljudi, a uz muziku, veselje traje do kasnih popodnevnih sati. Ove godine, nažalost, zbog… »

Počinje sa radom škola skijanja na Dajićkom brdu

InfoLIGA 08.01.2021
U organizaciji SK ‘’Golija’’ sutra počinje sa radom škola skijanja na Dajičkom brdu. Staza i žičara su spremni da prime prve skijaše u ovoj godini. Kako poručuju iz Skijaškog kluba ‘’Golija’’ zainteresovana deca treba da se okupe… »