Izvor: Jug press arhiva vesti 08.01.2021

Vakcinacija od danas i u Domu zdravlja u Preševu

Jug press 08.01.2021
PREŠEVO Vakcinacija je danas počela u Domu zdravlja u Preševu u koji je stiglo 130 vakcina. Direktor ove ustanove Driton Salihu je rekao za JUGpress da je danas vakcinisnao sedamdeset osoba a da se prijavilo za vakcinu 130. On kaže da će svi koji su… »

„Mićko“ sigurna odbrana gola Dubočice

Jug press 08.01.2021
LESKOVAC Golman je u fudbalu poslednja odbrana svoje ekipe. Njegove eventualne greške vide se iz aviona, što kažu neki fudbalski stručnjaci. Prve golamske odbrane naučio je na vlasotinačkoj legendarnoj fudbalskoj „Rosulji” upravo tamo gde su u… »

Planovi Narodnog muzeja zavise od finansija iz budžeta grada

Jug press 08.01.2021
LESKOVAC Programski okvir Narodnog muzeja za 2021. godinu je uslovljen objektivnim mogućnostima lokalne samouprave da finansijski prati realizaciju posravljenih planskih zadataka, kao i sopstvenim naporima da se pisanjem projekata kojima će se… »

U Vranju počela vakcinacija protiv virusa korone, stiglo 105 doza

Jug press 08.01.2021
VRANJE U Zdravstvenom centru u Vranju danas je počela vakcinacija zdravstvenih radnika. Jutros je dopremljeno 105 doza Fajzerove vakcine. Vakcinu je prvi primio dr Igor Stojanović, načelnik Hirurgije. Vakcinacija se odvija na dva punkta u Službi za… »

Praznične čestitke i pokloni

Jug press 08.01.2021
NIŠ Na božićno jutro, posle svečane liturgije, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika-Hristovog rođenja, sve mališane koji su se sa roditeljima, bakama i dekama našli u porti Crkve Svetog Pantelejmona, dočekao je Božić Bata u atmosferi… »