Izvor: PP media arhiva vesti 08.01.2021

Obelele planine, sneg i u nižim krajevima

PP media 08.01.2021
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš/Zlatar – Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) upozorio je da se danas u u planinskim predelima očekuje povećanje visine snežnog pokrivača za 15 do 30 centimetara. Sneg na Zlataru, foto: A.Rovčanin U… »

Sneg doneo nevolje vozačima, zastoj na putu od Kokinog Broda do Zlatibora

PP media 08.01.2021
Nova Varoš/Zlatibor – Magistralni put od Kokinog Broda prema Zlatiboru u prekidu je zbog saobraćajne nezgode, koja se dogodila na samom prevoju kod Borove glave, kada je putnički automobil udario u šleper. Takođe na ovoj deonici došlo je do… »

Počinje vakcinacija protiv korone u Zlatiborskom okrugu

PP media 08.01.2021
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – U petak 8. januara Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano je 280 doza Pfizer – BioNTech COVID – 19 vakcina. Vakcina će istog dana biti distribuirana vakcinalnim punktovima (zdravstvenim ustanovama) na… »

Neprohodan put do Kamene Gore

PP media 08.01.2021
Prijepolje – Snežne padavine napravile su potpuni kolaps u prijepoljskom selu Кamena gora, jer je devet kilometara puta koji od magistrale vodi do skoro 100 domaćinstava, potpuno neprohodno. Zavejan put prema Kamenoj Gori, foto. Rina „Do naših… »

Zlatiborska „Gold gondola” počinje sa radom 14. januara

PP media 08.01.2021
Čajetina – Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, zlatiborska ’’Gold gondola’’ prima prve putnike, što predstavlja veliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu… »

Specijalna bolnica “Čigota”: Uz državnu pomoć do boljih uslova za rad

PP media 08.01.2021
Zlatibor – Vlada Srbije je obezbedila značajna finansijska sredstva za Specijalnu bolnicu “Čigota” čime su se stvorili uslovi za opstanak i bolje uslove rada ove ustanove sa preko pola veka dugom tradicijom. Direktor ove zdravstvene ustanove dr… »