Izvor: RINA arhiva vesti 08.01.2021

Kolaps na putu preko Zlatibora: Nekoliko manjih saobraćajnih nezgoda, vozači u koloni čekaju duže od sat vremena da nastave…

RINA 08.01.2021
Čajetina – Snežne padavine napravile su potpuni kolaps na magistralnom putu od Užica ka Prijepolju, preko Zlatibora.… »

Sneg ponovo okovao zapadnu Srbiju: Padavine prouzrokovale zastoj na Borovoj glavi, pojedina planinska sela potpuna zavejena…

RINA 08.01.2021
Nova Varoš / Prijepolje – Snežne padavine napravile su potpuni kolaps u prijepoljskom selu Kamena gora, jer je devet kilometara puta koji od magistrale vodi do skoro 100 domaćinstava, potpuno neprohodno. „Do naših kuća može se doći samo sa… »

Konačno preciziran datum otvaranja Gold Gondole na Zlatiboru: U četvrtak, 14. januara turistički projekat decenije prima…

RINA 08.01.2021
Čajetina – Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, zlatiborska ’’Gold gondola’’ prima prve putnike, što predstavlja veliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu… »

U Ivanjici i Sjenici sneg dosegao visinu od skoro pola metra: Pojedini putni pravci neprohodni, bez struje 17 sela na Pešteri

RINA 08.01.2021
Ivanjica - Sneg koji od juče pada na području opštine Ivanjica dostigao je trenutno visinu i do 40 centimetara u višim predelima, dok u nižim predelima opštine ima od pet do deset centimetara snega. "Sneg i dalje pada ,a visina snežnog pokrivača… »

U Zlatiborskom okrugu devetnaest osoba u teškom stanju: Smanjen broj pregleda u svim zdravstvenim jedinicama

RINA 08.01.2021
Užice - U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 147 kovid pacijenata, a 14 najtežih priključeno je na respiratore.U kovid bolnici u Krčagovu nalazi se 98 pacijenata sa srednje teškom i lakošm kliničkom slikom. RINA… »

Američke vakcine protiv korona virusa stigle u Zlatiborski okrug: Evo ko će prvi stati u red za vakcinaciju

RINA 08.01.2021
Užice - Virus gripa se vrlo lako i brzo prenosi sa osobe na osobu u jesenjem i zimskom periodu kada se više boravi u zatvorenom prostoru. Jedino pravovremeno vakcinisanje sprečava epidemiju gripa i dodatne zdravstvene komplikacije. RINA… »

Samo jedan prijem u čačansku bolnicu u poslednja 24 sata: Preminula još tri kovid pacijenta

RINA 08.01.2021
Čačak – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano je 112 kovid pacijenata, a dva najteža bolesnika priključena su na mehaničku ventilaciju.… »