Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 08.01.2021

Italija: Rast broja zaraženih

Sandžak haber 08.01.2021
RIM – Od zaraze kovid-19 u Italiji je u jednom danu umrlo 414 osoba, pa je ukupan broj preminulih od početka pandemije dostigao broj od 77.000, piše agencija Ansa. koja prenosi dnevni bilten Ministarstva za zdravstvo o epidemiološkoj situaciji u… »

Poljoprivrednici prave plan rada za 2021. godinu

Sandžak haber 08.01.2021
Grad Novi Pazar je i ove godine budžetom planirao značajana sredstva za podsticaj poljoprivrede u Novom Pazaru.Međuopštinska unija poljoprivrednih udruženja će napraviti plan u saradnji sa poljoprivrednicima na koji način I za koje grane će… »

Biševac uputio telegram saučešća:,,Baysak je bio dokazani prijatelj svih Bošnjaka,,

Sandžak haber 08.01.2021
Povodom smrti Ahmeta Kemala Bajsaka, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uputio je telegram u kojem se navodi: “Želim ovom prilikom da izrazim žaljenje povodom smrti gospodina Ahmeta Kemala Bajsaka, počasnog konzula Bosne i Hercegovine u… »

BAHATOSTI NIKAD KRAJA! Pod okriljem noći isekao drvo i proširio lokal! FOTO

Sandžak haber 08.01.2021
Nastavak nesvakidašnje priče iz Novog Pazara za koju nas je obavjestio naš čitatelj i stanar zgrade na autobuskoj stanici. Naime, vlasnik lokala na autobuskoj stanici, počeo je da ograđuje i proširuje lokal a mještani se pitaju da li za to… »

Kostić: Protiv Zlatibora da uspostavimo naš ritam (nedelja, 16.00 – RTVNP)

Sandžak haber 08.01.2021
Trener košarkaša Novog Pazara Darko Kostić rekao je danas da veruje da će njegovi igrači uspostaviti svoj ritam u predstojećoj utakmici 16. kola Košarkaške lige Srbije protiv gostujućeg Zlatibora. “U tom slučaju imamo dobre izglede. Dobro ih… »

Stižu nove doze vakcine u Novi Pazar

Sandžak haber 08.01.2021
Nakon vakcinacije korisnika Gerontološkog centra, prioritet u procesu imunizacije imaju zdravstveni radnici. Novih 209 doza Fajzerove vakcine sura stuže u Novi Pazar. Vakcinacija medicinskog osoblja počinje u 12 sati i obavljaće se na tri punkta: u… »

Izvode iz matičnih knjiga državljani Srbije mogu dobiti i u inostranstvu

Sandžak haber 08.01.2021
Državljani Republike Srbije koji borave u inostranstvu mogu dobiti izvode iz matičnih knjiga u diplomatsko-konzularnim predstavništvima. To znači da više nije potrebno da se angažuju agencije, ovlašćuju rođaci i prijatelji ili podnosi zahtev za… »

Kovid pasoši uskoro i u Srbiji?

Sandžak haber 08.01.2021
Ideja o uvođenju kovid pasoša još u povoju, ali se krajem februara očekuju protokoli oko njihovog uspostavljanja. Pretpostavlja se da će to biti elektronska aplikacija u koju ćemo unositi dokumenta bitna da dokažemo da smo bezbedni na putovanju… »