Izvor: U centar/Regioni arhiva vesti 08.01.2021

potvrđeno pisanje ucentar: Vesna Jovanović Milošević novi direktor „Urbanizma“!?

U centar 08.01.2021
Vesna Jovanović Milošević, sasvim izvesno biće novi direktor „Urbanizma“ u Kragujevcu! ovo je zvaničan predlog koji je upućen odbornicima na razmatranje na elektronskoj sednici koja je zakazana za danas. Predsednik Skupštine grada Kragujevca… »

Danas je Sabor Presvete Bogorodice!

U centar 08.01.2021
Danas, drugog dana Božića SPC i njeni vernici slave Sabor Presvete Bogorodice! Ovaj praznik ima za cilj da izrazi zahvalnost Bogomajci Prečistoj Devici Mariji što je rodila Gospoda i Spasa Isusa Hrista. Ovo praznovanje naziva se Saborom jer… »

DS: Dunčić je žrtveni jarac!

U centar 08.01.2021
Smena Dragana Dunčića sa mesta Direktora JP „Urbanizam Kragujevac“ je samo bacanje prašine u oči građanim Kragujevca i pokušaj da se nađe žrtveni jarac, kojim bi se opravdala nesposobnost gradskih čelnika u rukovođenju gradom- kažu u… »

In memoriam: Živomir Žika Veljović (1959-08.januar 2019)

U centar 08.01.2021
Prođe eto i dve godine od kada Žika Veljović nije sa nama… Legende Šumadije, od Šereta naovamo brzo su odlazile. Valjda je tako i vreme u kom su živeli- da budu tu, ostave trag i odu. Žika je za života postao legenda. Imao je mnogo prijatelja-… »

VAŽNO! ucentar pod hakerskim napadima od sinoć!

U centar 08.01.2021
O sinoć ucentar nalazi se pod konstantnim hakerskim napadima što je u nekoliko navrata dovelo i do „padanja“ sajta. Tehnička ekipa koju predvodi profesor Nenad Pešić uspela je da održi portal i da obezbedi bezbednosnu zaštitu, ali se… »

Novica Antić piše za ucentar: Da li će Srbija vratiti vojni rok!

U centar 08.01.2021
Gledano iz ugla tradicije našeg naroda i očima nas vojnika, svakako da bi smo uvek pre bili za to da nam vojnički stroj popunjavaju mladi ljudi fizički spremni da daju maksimum u vojničkoj obuci, ali i da lakše odgovore psihofizičkim naprezanjima… »