Izvor: Užice oglasna tabla arhiva vesti 08.01.2021

Stigle vakcine u Užice – počinje vakcinacija protiv Covid 19 u Zlatiborskom okrugu

Užice oglasna tabla 08.01.2021
Dana 08.01.2021. godine Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano je 280 doza Pfizer – BioNTech COVID – 19 vakcina. Vakcina će istog dana biti distribuirana vakcinalnim punktovima (zdravstvenim ustanovama) na teritoriji Zlatiborskog okruga. Prva… »

Veliki dan za Zlatibor i Čajetinu – “Gold gondola Zlatibor“ počinje sa radom

Užice oglasna tabla 08.01.2021
– Nakon pet godina od početka radova, jedna od najznačajnih kapitalnih investicija opštine Čajetina, zlatiborska Gold gondola prima prve putnike, što predstavljaveliki dan ne samo za Zlatibor i Čajetinu, već i za celu Srbiju. Zlatiborska gondola… »

Usvojen pravilnik o korišćenju budžetskih sredstava za lečenje maloletne dece

Užice oglasna tabla 08.01.2021
Užice – Gradsko veće je na svom prvom zasedanju u novoj godini, održanom danas, usvojilo Pravilnik o uslovima, kriterijumima i postupku korišćenja budžetskih sredstava za lečenje maloletne dece sa prebivalištem na teritoriji grada Užica, navodi… »

Praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista

Užice oglasna tabla 08.01.2021
Novogodišnje i božićne praznike na Zlatiboru provodi 50.000 turista, kaže predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. Po Stamatovićevim rečima epidemiološke mere se poštuju a pojačan je i inspekcijski nadzor. „Ugostitelji i hotelijeri… »

Božićni praznici u Užicu (VIDEO)

Užice oglasna tabla 08.01.2021
Porodica Miroslava Radovića iz Gorjana ovogodišnji je domaćin tradicionalne seče Badnjaka. Kao što je to i običaj, rukovodstvo Grada Užica, svake godine u drugoj mesnoj zajednici, seče Badnjak. Podizanju i osveštavanju Badnjaka ispred Gradske… »

Sertifikat „Čisto i sigurno / Clean&Safe“ hotelu „Siesta“ u Užicu

Užice oglasna tabla 08.01.2021
Poslovno udruženje hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES ) svečano je uručio sertifikat „Čisto i sigurno / Clean&Safe“ direktoru hotela „Siesta“ u Užicu gospodinu Branku Bosiljčiću i time stavljen pečat da je Užice ne samo dobio… »